Adrian Sellevoll:

- Tror jeg skal dø av alt

- Det er litt slitsomt

ÅPNER OPP: Adrian Sellevoll delte bekymringer og utfordringer da han gjestet podcasten «Hvordan har du det mann?». Foto: Se og Hør
ÅPNER OPP: Adrian Sellevoll delte bekymringer og utfordringer da han gjestet podcasten «Hvordan har du det mann?». Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Erik Follestad (33) inviterte Adrian Sellevoll (24) til prat i podkasten «Hvordan har du det mann?» var det nok flere som skrudde opp volumknappen for å få med seg samtalen dem i mellom.

Sellevoll, som medvirket i første sesong av Reality Awards-aktuelle «Ex on the Beach», har siden deltakelsen vært hyppig å se i mediebildet som en gladgutt, tilsynelatende uten bekymringer.

Nå forteller han ærlig at det ikke alltid er tilfellet. Snarere tvert i mot.

LURT: Under åpningskonserten til Norway cup, tok ett av medlemmene i Beathoven av seg maska, men alt er ikke helt som det ser ut. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Vil ikke ta medisiner

Allerede som førsteklassing ble realitykjendisen diagnostisert med ADHD, og Sellevoll forteller at det slett ikke kom som noen overraskelse for noen av de rundt ham, han selv inkludert.

- Jeg var mye. Man er jo på toppen av energinivået hele tiden, men jeg var ikke han kisen som knuste ruter eller noe sånt.

Han innrømmer også at han har resept på den høyeste lovlige dosen medisiner, men prøver å unngå å bruke det har har blitt forskrevet, og utdyper at han ikke føler han trenger å benytte seg av den.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Litt lenger inn i episoden, deler Sellevoll åpenhjertig om hovedårsaken til at han ikke lenger ønsker å ta full dose, og forteller om et angstanfall han hevder ble utløst av nettopp dette.

- Jeg er jo også fullstendig hypokonder i tillegg. Jeg tror jeg skal dø av alt, forteller han i podkasten.

Når Follestad spør han om han fortsatt sliter med angst, svarer 24-åringen at han tidvis kan kjenne på det, og tror mye av det ligger i all oppmerksomheten han har fått siden sine deltakelser, både av folk som kjenner han igjen, men også nettavisene som stadig skal ha tak i han.

VAR BESTEVENNER: Henrik Elvejord Borg og Adrian Sellevoll ble bestekompiser da de begge deltok i første sesong av «Ex on the Beach». Nå har de brutt kontakten. Reportere: Steffen Pettersen / Thea Hope. Video: Discovery + / Kine Falch Vis mer

Tidenes yngste deltaker

24-åringen ble en rikskjendis over natten etter sin deltakelse i Reality Awards-aktuelle «Ex on the Beach», og som 19 åring ble han den yngste deltakeren som noensinne har deltatt i konseptet.

Follestad spør Sellevoll om hvordan det var å få livet endrer på den måten i så ung alder, og om det er noe som har påvirket han i ettertid.

Sellevoll sier at det ble hardt å komme tilbake til den virkelige verden etter deltakelsen, og avslører at han tok med seg «Ex on the Beach»- mentaliteten hjem til Oslo, hvor de fort kunne dra ut å feste hele uken.

FORELSKET: Helene Hima, kjent fra «Ex on the Beach» og «71 grader nord» avslører at hun har fått seg kjæreste. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope Vis mer

- Man blir helt koko. Man kan le av det nå, men det er jo bare jævlig trist.

Bedre sted med fokus på musikk

Sellevoll er den første til å innrømme at han nå er på et mye bedre sted, og gleder seg stort til å fortsette med musikken sin, og legger til at de skyhøye kravene og forventningene han tidligere hadde til seg selv, har forsvunnet mer og mer.

TV-AKTUELL: Influenser og reality-profil Sofie Karlstad er aktuell i britiske «Celebrity Ex on the Beach», men kommer reality-eksen Mario Riera til å dukke opp der? Du får svaret. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Thea Hope. Video: Discovery + / Paramount + / Rød Løper Vis mer

Han forteller at han setter pris på hver enkelt lytter, og hvem vet, kanskje TV-personligheten blir å se på nok et realityprogram i tiden fremover?

Vi i Reality Awards krysser iallefall fingrene for det.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Den perfekte dramaoppskrift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer