- Tror jeg har noe i ansiktet når folk stirrer på meg

MGP-vinner Tooji Keshtkar elsker oppmerksomheten, men skjønner ikke hvorfor folk vil ha autografer.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til tirsdag dro Norges Eurovision-håp Tooji Keshtkar (24) til Aserbajdsjans hovedstad Baku for å forberede seg til den internasjonale finalen 26. mai. Han mener alt annet enn seier er utelukket og finner støtte og styrke i oppmerksomhet fra fans og beundrere.

- Jeg får mye kjærlighet fra fansen. Det er de som støtter meg hver dag. Hvis jeg har en kjip dag får jeg mange fine Twitter og Facebook-meldinger og de gir meg styrke til å fortsette, sier han til Seoghør.no.

Tooji blir ofte stopper av folk som vil ønske ham lykke til i finalen og mener oppmerksomheten er overveldende.

- Folk jeg møter på gaten klemmer meg og ønsker meg lykke til. Kjærligheten jeg får fra helt ukjente mennesker er helt ubeskrivelig. Den er så ærlig og ekte.

24-åringen setter stor pris på alle beundrerne, men før seieren i Grand Prix var artisten relativt ukjent i Norge. Den plutselige stjernestatusen kom uventet på Tooji.

- Når folk stirrer på meg tror jeg at jeg har noe i ansiktet, hva er det for noe? Men det er kjempegøy. Det er veldig rart for jeg trodde ikke det var slik her. Jeg tenkte at vi ikke har kjendiser i Norge. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor folk vil ha autograf og bilder.

Nå venter mange hektiske dager med øving i Baku før semifinalen 24. mai, og forhåpentligvis finalen to dager senere. Tooji gleder seg mest til å dele opplevelsen med den norske delegasjonen.

- Det kommer til å bli hektisk og gøy. Det jeg gleder meg mest til er å være sammen med teamet mitt og oppleve reisen sammen med mennesker jeg har blitt glad i.

Se og Hør og Seoghør.no følger Eurovision Song Contest!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik er MGP-vinneren helt privat  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer