- Tror jeg har gått opp 11 kilo

Mikkel Gaup innrømmer at danseformen ikke er helt som den var under "Skal vi danse".

FORTSATT SPREK: Selv om han tror han har gått opp vekten han gikk ned under "Skal vi danse", er Mikkel fortsatt opptatt av trening og dans. Torsdag 23. til søndag 26. juli arrangerer han Mikkelmesse i hovedstaden.  Foto: Seher.no/Adéle Cappelen Blystad
FORTSATT SPREK: Selv om han tror han har gått opp vekten han gikk ned under "Skal vi danse", er Mikkel fortsatt opptatt av trening og dans. Torsdag 23. til søndag 26. juli arrangerer han Mikkelmesse i hovedstaden. Foto: Seher.no/Adéle Cappelen Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er snart ett år siden Mikkel Gaup (41) sjarmerte hele nasjonen med sin deltagelse i TV 2s seersuksess "Skal vi danse".

I et ferskt intervju med Seher.no innrømmer imidlertid skuespilleren at han fortsatt savner både programmet og dansegjengen.

- Ja, jeg savner det veldig. Særlig min dansepartner, Therese Cleve. Hun er en helt fantastisk kvinne. "Skal vi danse" er noe av det råeste jeg har vært med på. De som skal være med nå kan bare glede seg. Det kommer til å bli kjempegøy for dem, sier Gaup til Seher.no.

Mikkel og Therese klarte å komme helt til semifinalen i fjorårets dansekonkurranse, som modell og artist Lene Alexandra Øien tilslutt vant.

Og som mange av de andre deltagerne, kom Gaup i knallform i løpet av de harde treningsukene.

Etter programmet kunne skuespilleren avsløre at han hadde gått ned nærmere 11 kilo, mye takket være dansetreningen.

- Vi trener fire timer hver dag - også hver lørdag og søndag. Vekttapet skyldes først og fremst dansingen, i tillegg til at jeg har lagt om kostholdet og spiser sunnere. Og så trener jeg på SATS når jeg har tid - SATS, dans og kosthold er en fin kombinasjon, sa Mikkel til Seher.no den gang.

I ettertid kan skuespilleren avsløre at han har lagt på seg igjen, men at han fortsatt er opptatt av å holde seg i form.

- Danseformen er vel ikke sånn som den var. Jeg gikk ned 11 kilo, men jeg tror nok jeg har gått opp igjen 11 kilo og. Men det med dans og trening har jeg holdt ved like. Ikke fullt så intenst da, men, humrer han.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Langer ut mot kjendispar!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer