Ryan Reynolds:

- Tror jeg er Ben Affleck

Ryan Reynolds blir ofte tatt for å være skuespillerkollega Ben Affleck.

STJERNEPAR: Ryan Reynolds og Blake Lively er en av Hollywoods største stjernepar. Foto: Image Press / Shutterstock / NTB
STJERNEPAR: Ryan Reynolds og Blake Lively er en av Hollywoods største stjernepar. Foto: Image Press / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Hollywood-kjekkas Ryan Reynolds (45) har blitt et godt kjent fjes etter sine roller i filmer som «Deadpool» og «The Proposal».

Han har siden 2012 vært gift med «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (34), og sammen har de tre døtre: Betty (2), Inez (5) og James (7).

Til tross for det er det fortsatt noen som sliter med å plassere 45-åringen - eller rett og slett ikke klarer å skille ham fra et annet velkjent fjes.

Det forteller Reynolds selv når han gjester «Dear Hank and John»-podkasten, melder CNN.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Forvirret pizzabaker

Det sies at kjendiser også er vanlige folk, og vanlige folk kjøper pizza. Reynolds selv har funnet en favoritt, og det er et pizzasted i East Village i New York som han har gått til i årevis.

Det er sikkert stas for de som jobber på pizzastedet at en så stor stjerne slentrer innom for å hente dagens middag, men det betyr imidlertid ikke at de vet nøyaktig hvem det er:

- De tror jeg er Ben Affleck, og jeg har aldri korrigert dem. Jeg føler at det ikke ville gå bra hvis jeg avslører det.

Han legger til at han ikke gjør noe spesielt og oppfører seg helt normalt.

- De tror bare at jeg er Ben Affleck, og så vil de spørre hvordan det går med J. Lo, og jeg sier bare «det går bra», så henter jeg pizzaen og drar.

Ben Affleck (49) sto, sammen med Jennifer Lopez (52), for en av 2021 største hendelser i kjendisverdenen da de fant tilbake til hverandre - og 2000-tallets it-par «Bennifer» igjen var realitet.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Fryktelig mislykket

Når han ikke blir forvekslet med Affleck, har folk en tendens til å blande han med en annen kanadisk superstjerne - Ryan Gosling (41).

Selv om begge er skuespillere og har spilt i store filmer, var Reynolds imidlertid klar på at han ikke kunne spilt i «The Notebook» i stedet for Gosling:

- Det hadde vært en katastrofe og det ville vært fryktelig mislykket. Jeg lover deg, det ville vært umulig å se på.

LES OGSÅ: - Ekteskapet henger i tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer