- Tror ingen tør å spøke om 22. juli

Atle Antonsen mener man kan spøke med alt unntatt én ting.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Atle Antonsen ble forrige lørdag kåret til beste mannlige artist under utdelingen av Komiprisen. «Dag»-stjernen blir av mange ansett som Norges morsomste mann, og Antonsen mener at man kan lage komedie av det meste. 

- I prinsippet kan man spøke med alt. Det handler bare om måten man gjør det på. Det er enkelte ting man holder seg unna eller må jobbe hardt med for å få til, sier han til Seoghør.no. 

Selv om det meste er lov i humorens navn, tror ikke Antonsen at noen vil spøke med terrorhendelsene 22. juli i fjor. 

- Det er vanskelig. Jeg tror ikke noen tør å prøve på det nå. Jeg kan ikke komme på noe komisk med den hendelsen, og det er ikke noe mål å få til noe morsomt rundt det. 

Antonsen har de siste årene vært å se i TV-suksesser som «Nissene over skog og hei», «Brille», «Dag» og «NAV». Han spiller nå i Monty Pyton-musikalen «Spamalot» på Folketeateret i Oslo, og har fortalt at han fremover vil ta seg en pause fra TV-skjermen. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor rakk ikke Valen å ta imot prisen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer