<strong>STAKK SEG UT:</strong> Per Christian Ellefsen skilte seg ut fra mengden i bisettelsen. Foto: Per Ervland/Seher.no
STAKK SEG UT: Per Christian Ellefsen skilte seg ut fra mengden i bisettelsen. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer

- Tror ikke Wenche hadde hatt noe imot dette

Per Christian Ellefsen kom i rødt i begravelsen. Det tror han Wenche Foss hadde syntes var festlig.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Per Christian Ellefsen (57) vakte oppsikt da han kom til Wenche Foss sin bisettelse med rød bukse og rødt skjerf – noe som fra gammelt av ikke er helt vanlig kutyme i bisettelser.

«Elling»-skuespilleren innrømmer at bekledningen ikke var planlagt.

- Det var egentlig ikke planlagt, men jeg skulle videre på en annen jobb senere. Jeg tror likevel ikke Wenche hadde hatt noe imot det, det tror jeg bare hun hadde syntes var festlig, sier Per Christian Ellefsen, når Seher.no møter han etter bisettelsen.

Skuespilleren synes det var en vakker bisettelse.

- Det var en veldig vakker seremoni. Helt i tråd med Wenche. Mest overrasket er jeg over at det var sanger jeg ikke hadde hørt før, og preget av optimisme og hennes spesielle «Fader vår», sier Ellefsen, og tenker på Gunnar Stålsett, som leste opp Wenche Foss sin egenkomponerte bønn.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dronningen oppløst i tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer