<strong>SLUTT ETTER TO ÅR:</strong> To år etter at Jahn Teigen og Anita Skorgan startet med forestillingen «Jahn fra Tønsberg», så er det slutt 20. juli. På den tiden har de solgt billetter for 40 millioner kroner.  Foto: SCANPIX
SLUTT ETTER TO ÅR: To år etter at Jahn Teigen og Anita Skorgan startet med forestillingen «Jahn fra Tønsberg», så er det slutt 20. juli. På den tiden har de solgt billetter for 40 millioner kroner. Foto: SCANPIX Vis mer

- Tror ikke vi har holdt på å bli kjærester igjen

Jahn Teigen og Anita Skorgan avviser en ny romanse etter to år med suksess på scenen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I to år har Jahn Teigen (61) hatt eventyrlig suksess på scenen sammen med ekskona, Anita Skorgan (52) i showet «Jahn fra Tønsberg». 20. juli er det slutt for showet som har spilt inn ufattelige 40 millioner kroner.

Et av 1980-tallets mest omtalte par giftet seg i 1984, og gjorde det slutt fire år seinere. Men selv om de to har jobbet tett sammen de siste to årene, føler de seg ikke som et ektepar igjen.

- Nei, ektepar bor jo sammen. Men vi er bestevenner. Inkludert i den pakka er at vi tør å gi hverandre ekte tilbakemeldinger. Mange sier hurra uansett hva stjerne gjør, men da blir stjerne gal til slutt, sier Anita Skorgan til Dagbladet.

- Vi vinner OL-medalje hver kveld når vi opptrer. Veldig mange ryker på å få for mye oppmerksomhet, det er ikke lett å takle for mye suksess, sier Teigen selv, og mener Anita og datteren Sara har gitt ham balansen han har trengt.

Men de to avviser at de noen gang har holdt på å bli kjærester igjen.

- Har vi det? Spør Teigen i intervjuet med Dagbladet.
- Nei, jeg tror ikke det, sier Skorgan.


Torsdag kan du se dem på «Allsang på grensen» å TV 2. Se Seher.nos TV-guide her.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Teigen lagde sang til Kong Harald

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer