Else Strøm Larsen og Peter Theolin:

- Tror ikke vi hadde vært her i dag

Fant lykken i TV 2-programmet «Kjærlighet til alle» - nå flytter de sammen.

FLYTTER SAMMEN: Else Strøm Larsen og Peter Theolin møttes under TV 2-programmet «Kjærlighet til alle». Nå blir de samboere. Foto: Privat
FLYTTER SAMMEN: Else Strøm Larsen og Peter Theolin møttes under TV 2-programmet «Kjærlighet til alle». Nå blir de samboere. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I fjorårets sesong av «Jakten på kjærligheten» ble man kjent med Else Strøm Larsen (38), da hun dukket opp i programmet som en av frierne til bonden Atle Kristiansen. Hun fant imidlertid ikke kjærligheten med Kristiansen, og ble senere sett på TV 2 Sumo i programmet «Kjærlighet til alle».

Der ble hun kjent med svenske Peter Theolin (42), som året før, altså i 2018, var å se i TVNorges «Gift ved første blikk». Der giftet han seg med Mariel Herland, men etter bare tre uker begynte ekteskapet å kantre.

Da han derimot møtte ovennevnte Larsen i «Kjærlighet for alle» skal brikkene ha falt på plass, og nå skal det forelskede paret ha bestemt seg for å flytte sammen.

Det var VG som først omtalte saken.

Flytter til Bryne

- Plutselig falt alt på plass. Jeg vil beskrive det som hell i uhell i disse coronatider. Peter har fått mulighet til å ha hjemmekontor her på Bryne i tre lange omganger. Nå er han klar for å flytte hit, har Larsen uttalt til VG.

38-åringen har den siste tiden hatt mer enn nok å gjøre hjemme i Bryne, da hun nylig åpnet Hotell Jæren, og dermed har hatt lite tid til å besøke Theolin i Oslo hvor han til nå har vært bosatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer