Else Strøm Larsen og Peter Theolin:

- Tror ikke vi hadde vært her i dag

Fant lykken i TV 2-programmet «Kjærlighet til alle» - nå flytter de sammen.

FLYTTER SAMMEN: Else Strøm Larsen og Peter Theolin møttes under TV 2-programmet «Kjærlighet til alle». Nå blir de samboere. Foto: Privat
FLYTTER SAMMEN: Else Strøm Larsen og Peter Theolin møttes under TV 2-programmet «Kjærlighet til alle». Nå blir de samboere. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I fjorårets sesong av «Jakten på kjærligheten» ble man kjent med Else Strøm Larsen (38), da hun dukket opp i programmet som en av frierne til bonden Atle Kristiansen. Hun fant imidlertid ikke kjærligheten med Kristiansen, og ble senere sett på TV 2 Sumo i programmet «Kjærlighet til alle».

Der ble hun kjent med svenske Peter Theolin (42), som året før, altså i 2018, var å se i TVNorges «Gift ved første blikk». Der giftet han seg med Mariel Herland, men etter bare tre uker begynte ekteskapet å kantre.

Da han derimot møtte ovennevnte Larsen i «Kjærlighet for alle» skal brikkene ha falt på plass, og nå skal det forelskede paret ha bestemt seg for å flytte sammen.

Det var VG som først omtalte saken.

NYGIFT: Lars Kristian og Magnus er et av parene fra årets «Gift ved første blikk». I kveldens episode gifter de seg, men det er ikke enkelt å være nygift med en ukjent person. Foto/Klipp: Thea Hope Vis mer

Flytter til Bryne

- Plutselig falt alt på plass. Jeg vil beskrive det som hell i uhell i disse coronatider. Peter har fått mulighet til å ha hjemmekontor her på Bryne i tre lange omganger. Nå er han klar for å flytte hit, har Larsen uttalt til VG.

38-åringen har den siste tiden hatt mer enn nok å gjøre hjemme i Bryne, da hun nylig åpnet Hotell Jæren, og dermed har hatt lite tid til å besøke Theolin i Oslo hvor han til nå har vært bosatt.

FORELSKET: Else Strøm Larsen og Peter Theolin fant kjærligheten i «Kjærlighet til alle». Foto: Privat
FORELSKET: Else Strøm Larsen og Peter Theolin fant kjærligheten i «Kjærlighet til alle». Foto: Privat Vis mer

Paret fant imidlertid en måte å løse avstandsforholdet på, da Theolin som nevnt har kunnet ha hjemmekontor fra Bryne - noe Larsen er evig takknemlig for.

Overfor Se og Hør kan hun nemlig fortelle at det har vært en avgjørende faktor for at forholdet er der det er i dag.

- Jeg tror ikke vi hadde vært her i dag om det ikke var for at han hadde hjemmekontor og muligheten til å være sammen mer enn bare en helg. Det ga oss den tiden vi trengte til å føle på om dette var rett for oss begge. Vi holder ennå på å lære hverandre å kjenne på godt og vondt, sier hun.

SISTE EPISODE: Det går mot veis ende for parene i denne sesongen av «Gift ved første blikk». Vi møtte Sara og Joakim. Vis mer

Ikke flyttet inn ennå

38-åringen tar seg også tid til å skryte av sin nye kjæreste, og kan fortelle at han er svært god til å varte henne opp, og at det går mye i god mat og drikke. Larsen sier at hverdagstrivselen er noe de begge vet å sette pris på.

Theolin har imidlertid ikke flyttet helt inn riktig ennå, til tross for at han tilbringer mye tid på Bryne. Valget om å bli samboere skal likevel ikke være en helt fersk idé.

- Vi bestemte oss kanskje for et par måneder siden. Det er naturlig og ikke så veldig diskutert, sier Larsen til Se og Hør.

Paret er ifølge Larsen på utgikk etter et nytt og større sted å bo, men kan fortelle at de enn så lenge trives i rekkehuset hun bor i, og blir værende der til de finner «det perfekte huset».

ÅRETS BØNDER: Dette er bøndene som skal konkurrere om friere i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Video: TV 2 Vis mer

Fant kjærligheten

Det er derimot ikke bare Larsen som fant kjærligheten etter endt innspilling av «Jakten på kjærligheten» i fjor. Ida Eriksmoen (27) og Jørgen Bekken (29), som henholdsvis var friere til hver sin bonde - Andreas Bolset og Inger Lund, fant nemlig kjærligheten med hverandre etter endt innspilling.

Eriksmoen kunne nemlig røpe til TV 2 forrige uke at hun har det veldig fint sammen med Bekken, og at de to nå er et par.

FANT TONEN: Ida Eriksmoen og Jørgen Bekken fant tonen med hverandre etter endt innspilling av «Jakten på kjærligheten» i fjor. Foto: Privat
FANT TONEN: Ida Eriksmoen og Jørgen Bekken fant tonen med hverandre etter endt innspilling av «Jakten på kjærligheten» i fjor. Foto: Privat Vis mer

Paret møtte hverandre for første gang under innspillingen i fjor, og møttes på nytt i januar på en fest med flere av frierne fra tv-serien. Duoen holdt kontakten, og har altså blitt et par.

Til Se og Hør kunne Eriksmoen røpe at hun nå har flyttet inn til Bekken i Nord-Odal, og føler at «Jakten»-eventyret endelig har fått en mening.

På spørsmål om hvordan coronapandemien påvirket dem, kunne hun fortelle at den, i likhet med ovennevnte Larsen og Theolin, ga dem god tid til å bli kjent med hverandre, da 27-åringen har tilbrakt store deler av tiden hos Bekken.

LES OGSÅ: - På middag med eksens nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer