Anna Faris og Chris Pratt:

- Tror ikke vi gjorde en god jobb

Nesten fire år etter skilsmissen røper skuespilleren hva som bød på problemer i ekteskapet.

SKILT: For snart fire år siden gikk Anna Faris og Chris Pratt hver til sitt. Nå hinter førstnevnte om årsaken til det brutte ekteskapet. Foto: Jordan Strauss /Invision / AP / NTB
SKILT: For snart fire år siden gikk Anna Faris og Chris Pratt hver til sitt. Nå hinter førstnevnte om årsaken til det brutte ekteskapet. Foto: Jordan Strauss /Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august 2017 kom nyheten om at stjerneparet Anna Faris (44) og Chris Pratt (41) skulle skilles etter åtte år som mann og kone.

«Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet», delte Pratt i et innlegg på Facebook.

Videre forklarte Pratt at de ønsket å verne om sønnen Jack (8), og at de derfor prøvde å holde saken så privat som mulig.

I etterkant har Faris lettet på sløret om det brutte ekteskapet, blant annet overfor People samme år. Da forklarte hun at de alltid kom til å ha hverandre og være gode venner.

Bød på problemer

Snart fire år senere åpner hun seg igjen om skilsmissen, men denne gangen avslører hun årsaken til at de valgte å gå hver til sitt. Det gjør hun i en episode av podkasten «Anna Faris Is Unqualified», hvor Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (48) er gjest.

Det melder blant andre People og Entertainment Tonight.

- Mine to andre ekteskap var med skuespillere, og jeg tror ikke vi gjorde en god jobb med å eliminere konkurranseevnen. Eller i det minste gjorde ikke jeg det, fordi jeg er en stolt person og ønsker ikke å vise sårbarhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer