Anna Faris og Chris Pratt:

- Tror ikke vi gjorde en god jobb

Nesten fire år etter skilsmissen røper skuespilleren hva som bød på problemer i ekteskapet.

SKILT: For snart fire år siden gikk Anna Faris og Chris Pratt hver til sitt. Nå hinter førstnevnte om årsaken til det brutte ekteskapet. Foto: Jordan Strauss /Invision / AP / NTB
SKILT: For snart fire år siden gikk Anna Faris og Chris Pratt hver til sitt. Nå hinter førstnevnte om årsaken til det brutte ekteskapet. Foto: Jordan Strauss /Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august 2017 kom nyheten om at stjerneparet Anna Faris (44) og Chris Pratt (41) skulle skilles etter åtte år som mann og kone.

«Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet», delte Pratt i et innlegg på Facebook.

Videre forklarte Pratt at de ønsket å verne om sønnen Jack (8), og at de derfor prøvde å holde saken så privat som mulig.

I etterkant har Faris lettet på sløret om det brutte ekteskapet, blant annet overfor People samme år. Da forklarte hun at de alltid kom til å ha hverandre og være gode venner.

SAMARBEIDER: Til tross for at Chris Pratt og Anna Faris ikke lenger er et par, samarbeider de om foreldrerollen til sønnen Jack. Foto: Jordan Strauss / INVISION / TT / NTB
SAMARBEIDER: Til tross for at Chris Pratt og Anna Faris ikke lenger er et par, samarbeider de om foreldrerollen til sønnen Jack. Foto: Jordan Strauss / INVISION / TT / NTB Vis mer

Bød på problemer

Snart fire år senere åpner hun seg igjen om skilsmissen, men denne gangen avslører hun årsaken til at de valgte å gå hver til sitt. Det gjør hun i en episode av podkasten «Anna Faris Is Unqualified», hvor Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (48) er gjest.

Det melder blant andre People og Entertainment Tonight.

- Mine to andre ekteskap var med skuespillere, og jeg tror ikke vi gjorde en god jobb med å eliminere konkurranseevnen. Eller i det minste gjorde ikke jeg det, fordi jeg er en stolt person og ønsker ikke å vise sårbarhet.

GJENFORENT: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe skilte seg i 2006, men nylig ble de gjenforent. Video: NTB / Privat. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Det andre ekteskapet Faris refererer til var med skuespiller Ben Indra (42). De to var gift fra 2004 til 2008.

- Jeg taklet dårlig et lite hint av konkurranseinstinkt og sammenlikning, og jeg håper jeg har vokst fra det, legger hun til.

Faris og Pratt ble offisielt skilt i november 2018. Siden den gang har de bevart vennskapet og samarbeidet om foreldrerollen til sønnen. De har også gått videre med hver sin partner.

Ønsket aldri å skille seg

Pratt giftet seg med Katherine Schwarzenegger (31) i 2019, og året etter fikk de datteren Lyla Maria (7 md.). Faris på sin side er forlovet med filmfotografen Michael Barrett, som hun møtte på settet til filmen «Overboard» i 2018.

I den ovennevnte podkasten lettet imidlertid Gwyneth Paltrow også på sløret om sitt brutte ekteskap med Coldplay-stjernen Chris Martin (44). De to deler datteren Apple Martin (16) og sønnen Moses (14).

GIFTET SEG PÅ NYTT: Gwyneth Paltrow fant kjærligheten igjen med Brad Falchuk. Foto: Danny Moloshok /Invision / NTB
GIFTET SEG PÅ NYTT: Gwyneth Paltrow fant kjærligheten igjen med Brad Falchuk. Foto: Danny Moloshok /Invision / NTB Vis mer

Paltrow la ikke skjul på at hun lærte mye om seg selv gjennom skilsmissen med artisten.

- Jeg ønsket aldri å bli skilt. Jeg ønsket aldri å ikke være gift med faren til barna mine. Men jeg har lært mer om meg selv gjennom den prosessen enn jeg noensinne kunne ha forestilt meg, fortalte hun åpenhjertig.

Hollywood-stjernen la til at det var ikke før hun fokuserte på ansvarlighet, at hun var i stand til å møte, og senere gifte seg med sin nåværende ektemann Brad Falchuk. Duoen giftet seg for øvrig i 2018.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Paltrow har imidlertid ingen planer om å få barn med ektemannen.

- Gode gud, nei. Jeg er for gammel. Det er fantastisk at kvinner har mulighet til å få barn sent i 40-årene, men … Jeg tror ikke jeg kunne vært oppe hele natten med en baby. Jeg hadde ikke overlevd, fortalte hun i et intervju med bladet ES i 2019, ifølge, Contactmusic.

LES OGSÅ: Ut mot ekskona: - Desperasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer