- Tror ikke jeg hadde orket en runde til

Tre barn er nok for nysingle Mona Grudt.

<strong>PLANLEGGER IKKE FLERE BARN:</strong> - Med de graviditetene jeg har vært gjennom, tror jeg ikke jeg hadde orket en runde til, sier Mona Grudt til Her og Nå. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
PLANLEGGER IKKE FLERE BARN: - Med de graviditetene jeg har vært gjennom, tror jeg ikke jeg hadde orket en runde til, sier Mona Grudt til Her og Nå. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Miss Universe»-vinneren Mona Grudt (40) er for tiden singel etter at det i januar ble kjent at hun har skilt lag med sin ektemann gjennom syv år, Brody Bitrick.

Paret har barna Mlla (5) og Bianca (2) sammen, i tillegg har Mona sønnen Oliver (16) med sin tidligere ektemann Lasse Berre.

Til bladet Her og Nå sier Mona Grudt at hun ikke tror hun kommer til å føde flere barn, selv om hun skulle finne en ny kjæreste.

- Med de graviditetene jeg har vært gjennom, tror jeg ikke jeg hadde orket en runde til. Barna skal følges opp også, og jeg merker at det er travelt nok med tre. Selv om Oliver begynner å bli voksen, krever han sitt, han også. Det er bare helt andre ting enn Bianca på to og Milla på fem.

Mona - som er redaktør for bladet «Ditt Bryllup» -  sier hun til tross for en travel hverdag, prioriterer tid med barna om morgenen.

- De dagene vi må haste av sted, er det alltid noe som går galt. Vi har ingen trening i sånt, så all respekt til de som får det til, sier hun til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Marvin er bedre enn Clooney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer