- Tror ikke jeg blir så gammel

Katie Price tror all dramatikken tar livet av henne.

SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen og TV-stjernen Katie Price (35), tidligere kjent som Jordan, preger stadig sladrespaltene med sine nye prosjekter og turbulente privatliv.

Den formfulle stjernen har vært gift hele fire ganger, og i sommer fødte hun sitt fjerde barn med sin nye ektemann Kieran Hayler.

Fra før har Katie barna Harvey (11), Junior (8) og Princess Tiaamii (6) fra to tidligere forhold.

MER DRAMA: Katie Price er ute med sin nye bok "Love, Lipstick and Lies" der hun deler historier fra sitt skandaløse privatliv.  Foto: REX/Jonathan Hordle/All Over Press
MER DRAMA: Katie Price er ute med sin nye bok "Love, Lipstick and Lies" der hun deler historier fra sitt skandaløse privatliv. Foto: REX/Jonathan Hordle/All Over Press Vis mer

Firebarnsmoren vekker stadig oppsikt med sine lettkledde antrekk og dristige fotoshoots, og flere har hevdet at hun ikke egner seg som mor.

I boken «Love, Lipstick and Lies» skriver modellen at den turbulente livsstilen tar på og at hun tror all dramatikken kan føre til hennes undergang.

- Jeg tror ikke jeg blir en gammel dame. Det har vært så mye drama i livet mitt og jeg tror det vil ta livet av meg. Jeg føler på meg at jeg ikke blir så gammel, sier hun til Getty Images.

LES OGSÅ: Katie Price hindrer sønnen å få mat