- Tror ikke han har en personlig agenda

Men «Skal vi danse»-kjendisen innrømmer at slakten var tung å svelge. Se video!

STRENG: Tor Fløysvik ga Tommy og Rakel karakteren 3 i lørdagens «Skal vi danse». Det gjenstår å se om han er like streng kommende helg. Foto: Scanpix
STRENG: Tor Fløysvik ga Tommy og Rakel karakteren 3 i lørdagens «Skal vi danse». Det gjenstår å se om han er like streng kommende helg. Foto: Scanpix Vis mer
Se video med Tommy Fredvang og Rakel Kristina Aalmo nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var man halvveis i årets «Skal vi danse» på TV 2. Den sendingen ga jubel for de fleste, bortsett fra Stine Buer og hennes dansepartner Tom Erik Nilsen, som måtte forlate parketten denne gang.

Jubel ble det også for Tommy Fredvang (28) og Rakel Kristina Aalmo. Men det så stygt ut for det profilerte paret en periode. Karakteren 3 fra dommer Tor Fløysvik bidro nemlig sterkt til at de to lå helt sist av deltagerne da det var pause.

Dette er ikke første gang at Tommy og Rakel får kritikk av mannen som tidligere bare har blitt omtalt som «Strenge-Tor».

- Jeg vet ikke jeg, jeg tror ikke det ligger noe spesielt bak det, han har jo vært positive mot oss de to gangene før denne. Men Tor er Tor, man vet liksom aldri hvor man har ham. Men en 3'er, hva skal man si? Sånn er det bare, sier Tommy Fredvang til Seher.no.

Den tidligere «X factor»-deltageren innrømmer at han blir litt ergelig når poengsummene ikke står helt i stil til antallet treningstimer.

- Man må jo tenke på at jeg ikke er noen danser. Og det er vel ikke høydepunktet i Rakels karriere å slepe meg rundt på gulvet, hun er jo tross alt profesjonell danser. Så dette handler mest om å gå ut på parketten å ha det gøy. Men man merker at når man har lagt så sinnssykt mange timer i det, da blir man ergelig når man får en 3'er.

- Vil Tor ha dere ut, tror du?

- Nei, man kan ikke gå rundt å tro at det er en personlig agenda her. Det tror jeg ikke, det blir litt for drøyt. Han har vært kritisk mot mange, og denne gangen var det vår tur. Om det var fortjent eller ikke, det må du ikke spørre meg om. Jeg er ingen dansedommer, sier 28-åringen, som tillater seg å fleipe litt med den strenge danse-dommeren.

- Tor er en dust, smiler han.

«Skal vi danse» ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Legen sa at jeg skulle hvile

Se video med Tommy Fredvang og Rakel Kristina Aalmo her:[obj:media:9113]