NY PROGRAMLEDER?: Får Gaute fortsette som programleder for populære "Farmen" eller må han gi fra seg jobben til noen andre neste gang? Foto: TV 2
NY PROGRAMLEDER?: Får Gaute fortsette som programleder for populære "Farmen" eller må han gi fra seg jobben til noen andre neste gang? Foto: TV 2 Vis mer

Tror ikke Gaute får fortsette

- "Farmen" trenger et friskt pust.

Publisert
SEHER.NO: "Farmen"-deltager Ingunn Mjelde (36) liker dårlig at programleder Gaute Grøtta Grav (28) og vinneren Silje Hvarnes (28) er blitt et par.

- Jeg synes det ødelegger seriøsiteten når programlederen blir kjæreste med en av deltagerne, med tanke på hvordan dette eventuelt kan ha påvirket resultatet, forteller Ingunn til Her og Nå.

I tillegg til at hun boikottet finalefesten på lørdag, synes hun ikke at Gaute bør få fortsette som programleder.

- Men for all del, det er hyggelig at de finner kjærligheten. Men jeg tror ikke Gaute får fortsette som programleder. Jeg synes egentlig at "Farmen" trenger et friskt pust i den rollen, sier Ingunn. 

Søndag uttalte også Torkel Torve seg svært kritisk til Farmen-romansen. Han mener at verdigheten til Siljes Farmen-seier ble svekket.

- Farmen er et konsept hvor konkurransene er marginale og hvor tilfeldighetene gjerne utgjør forskjellen på å vinne og tape. Så jeg mener derfor Gautes forhold til Silje er ekstremt uprofesjonelt uansett, og at dette nå svekker verdigheten i Siljes sier. Denne diskusjonen burde aldri funnet sted, sa han til Dagbladet.

Han sa også at han er skuffet over TV 2, som bruker en så "uprofesjonell programleder" som Gaute.

- Jeg er ikke sjalu, min kritikk handler om prinsipper, mente Torkel.

I 2004 var det Barbro Fagerbakk (24) som vant Farmen-programlederens hjerte.

Gaute og Silje på sin side avviser at kjærlighetsforholdet har hatt noe å si for hvem som vant "Farmen".

Hva mener du? Si din mening på Sol.no her

I fredagens Senkveld snakket Silje for første gang om hvordan hun ble kjæreste med Gaute.

- Det skal jo sies at Gaute og jeg traff hverandre mange måneder etter innspilling, helt tilfeldig en dag i desember så møtte jeg ham i Oslo. Jeg hadde besøk fra USA og skulle vise ham rundt, og så traff jeg Gaute. Det var dagen før Gaute reiste på ferie til Australia, og så ble han borte helt til februar.

- Etter møtet vi hadde i desember, trodde ingen av oss i det hele tatt at det skulle være noe mer mellom oss to. Men så traff vi hverandre i februar, og da var det pang! Sa Silje til Thomas og Harald.

Dette understreker paret også på spørsmål fra ukebladet.

- Innspillingen ble avsluttet i oktober, og faktisk var det slik at jeg kalte ham for "Gestapo-Gaute" under innspillingen. Forholdet uttartet seg først etter et tilfeldig møte vi hadde i desember, fremholder "Farmen"-vinneren overfor Her og Nå.

På spørsmål om Gaute satser på å lede "Farmen" igjen svarer han:

- Det hadde vært interessant med en runde til, siden produksjonen ble så bra denne gangen. Om jeg skal være med på en ny sesong, er ikke bestemt.

Hva mener du? Si din mening på Sol.no her
LES OGSÅ: - Det sa bare pang!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer