Victoria Beckham:

- Tror ikke forholdet vil vare

Victoria Beckham skal være engstelig for sønnens forhold.

BEKYMRET: Victoria Beckham skal være bekymret for eldstesønnen Brooklyns forhold. Foto: Nick Harvey / REX/ NTB
BEKYMRET: Victoria Beckham skal være bekymret for eldstesønnen Brooklyns forhold. Foto: Nick Harvey / REX/ NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av 2020 ble det kjent at stjernesønnen Brooklyn Beckham (22) hadde funnet tonen med skuespiller Nicola Peltz (26). Et halvt år senere tok duoen forholdet et steg videre ved å forlove seg.

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om å gifte seg med meg, og hun sa ja! Jeg er den lykkeligste mannen i verden. Jeg lover å være den beste ektemannen og faren til våre barn en dag. Elsker deg, babe», skrev Brooklyn på Instagram den gang.

Brooklyn, som er sønnen til den tidligere fotballstjernen David Beckham (45) og Spice Girls-stjernen Victoria Beckham (46), har ikke lagt skjul hvor betatt han er av sin forlovede, og han har tidligere overrasket følgerne sine med flere intime bilder sammen med Nicola.

Nå ser det imidlertid ut til at Brooklyns mor ikke er like begeistret for sønnens forlovelse.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

- Bekymret

Overfor The Mirror forteller en kilde at Victoria Beckham tar avstand fra de offentlige kjærlighetserklæringene til sønnen og svigerdatteren.

Motedesigneren skal nemlig være redd for at forholdet ikke er av det langvarige slaget.

- Hvis de fortsetter slik er Victoria bekymret for at Nicola og Brooklyns forhold er over innen de skal gifte seg, forteller kilden.

MENER DET KAN BLI SLUTT: Victoria Beckham skal være bekymret for at sønnens forhold ikke kommer til å vare. Foto: Richard Young / REX / NTB
MENER DET KAN BLI SLUTT: Victoria Beckham skal være bekymret for at sønnens forhold ikke kommer til å vare. Foto: Richard Young / REX / NTB Vis mer

Firebarnsmoren skal visstnok ikke ha noe imot at paret viser kjærligheten sin offentlig, men hun mener likevel at de er i overkant intense med tanke på at de deler forholdet sitt med resten av verden.

- Hun er bekymret for at de deler altfor mye av forholdet sitt og at de overdriver kjærlighetserklæringene sine, fortsetter kilden.

Mye av kritikken som paret har fått gjennom å dele kjærligheten de har for hverandre i det offentlige rom, skal ha ført til 46-åringens bekymring.

- Hun er også bekymret for at Brooklyn kaster alt han har inn i dette forholdet, og at han kan få det vanskelig dersom ting skulle gå galt. Han trenger en reserveplan, legger kilden til.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Permanent kjærlighetsbrev

Det er nok mange som trolig har blitt advart mot å tatovere kjærestes navn på kroppen, men det har likevel ikke stoppet Brooklyn og Nicola.

Begge har nemlig erklært sin kjærlighet permanent på kroppen ved å tatovere både hverandres navn og kroppsdeler.

Brooklyn har ved flere tilfeller delt sine romantiske tatoveringer, men nå skal også Nicola ha skaffet seg blekk til ære for sin forlovede, ifølge The Mirror.

På Instagram-story delte nemlig Brooklyn at forloveden har tatovert navnet hans på ryggen. Bildet, som viser Brooklyns navn i kursiv, ble også delt på 26-åringens Instagram Story.

NY TATOVERING: Nicola tatoverte forlovedens navn på ryggen. Foto: Instagram
NY TATOVERING: Nicola tatoverte forlovedens navn på ryggen. Foto: Instagram Vis mer

Paret er godt kjent med å forevige kunst på kroppen, og har tidligere delt flere av sine kunstverk i sosiale medier.

Kjendissønnen har tidligere tatovert sin forlovedes øyeparti på nakken, og i januar bestemte han seg for å tatovere et kjærlighetsbrev under den eksisterende tatoveringen.

Brevet er skrevet av ingen ringere enn Nicola selv, og ble delt på Brooklyns Instagram med følgende budskap:

«Kjærlighetsbrev», etterfulgt av en emoji formet som et rødt hjerte.

LES OGSÅ: I hardt vær etter kjærestebilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer