<strong>GIKK BORT:</strong> Barbara Orbison døde tirsdag, 60 år gammel. Foto: All Over Press
GIKK BORT: Barbara Orbison døde tirsdag, 60 år gammel. Foto: All Over Press Vis mer

- Tror ikke dødsfallet vil påvirke Tones karriere

Barbara Orbison hjalp Tone Damli Aaberge med å sette utenlandskarrieren i sving. Tirsdag døde hun.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tirsdag gikk Barbara Orbison, sangstjernen Roy Orbisons kone bort. Det skjedde på dagen 23 år etter at Roy døde. Hun tapte kampen mot kreften i bukspyttkjertelen.

Barbara var en av Tone Damli Aaberges viktigste støttespillere da hun startet sin utenlandskarriere. Likevel tror ikke Tones manager, David Eriksen, at bortgangen vil ha noe å si for Tones karriere videre.

- Barbara var en god støttespiller for Tone, og hjalp henne med å sette utenlandskarrieren hennes i sving, blant annet ved å få med en av Tones låter i en stor europeisk TV-serie. Men Tone hadde ikke snakket med Barbara på et års tid. Det er nok andre ting som spiller inn akkurat der. Jeg tror ikke det vil ha noen betydning for hennes karriere, sier Eriksen til Seher.no.

Det var med sorg Eriksen mottok beskjeden om Orbisons bortgang. Han kjente Orbison godt.

- Hun var en av de menneskene som har alt i livet, og som egentlig bare kan sette seg ned og slappe av, men som likevel var et arbeidsjern. Hun var virkelig dedikert til musikken. Det er få personer som er som hun var. Hun gjorde ting for sine venner uten å kreve tilbake. En generøs person, sier han til Seher.no.

Også Damli Aaberge uttrykte sorg da hun fikk vite at Barbara hadde tapt kampen mot kreften.

- Det var sjokkerende, og forferdelig trist. Hun var det flotteste, varmeste mennesket jeg har truffet i denne bransjen. Hun var i en periode en god rågiver og støttespiller for meg. Et vakkert menneske har gått bort, sa hun til VG Nett.

Orbison ble 60 år gammel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tone sørger over støttespillerens død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer