- Tror ikke dette ødelegger karrieren

Jus-studenten fikk avslag i klesbutikk på grunn av Paradise-deltakelsen, men frykter ikke for advokatframtiden.

SATSER PÅ ADVOKATKARRIERE: Får man bra nok karakterer, tror jeg man vil få jobb uansett om man har vært med på en realityserie eller ikke, sier Paradise Hotel-deltaker Jeanette Alexandra Sundt til Seher.no. Foto: TV3
SATSER PÅ ADVOKATKARRIERE: Får man bra nok karakterer, tror jeg man vil få jobb uansett om man har vært med på en realityserie eller ikke, sier Paradise Hotel-deltaker Jeanette Alexandra Sundt til Seher.no. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Jus-studenten Jeanette Alexandra Sundt (26) tok «Paradise Hotel»-deltakerne med storm, da hun sjekket inn i TV3s skandaleombruste realityserie i mandagens program.

Med sitater som at hun håpet på å «skjenke og utnytte» reality-kollegaen Emil Løvstad, og «Jeanette - the best a man can get», satte hun raskt preg på livet inne på hotellet.

Etter at hun kom hjem fra Mexico, har hun opplevd baksiden av realitydeltagelsen, ved å få avslag på en jobb i en klesbutikk, fordi de ikke ville ansette noen fra skandale-serien.

Frykter ikke «Paradise»-effekt

Men Kristiansandsjenta - som er halvveis i jusstudiene - frykter ikke at festingen inne på «Paradise Hotel» vil svekke hennes sjanser for å gjøre karriere som advokat.

- Jeg tror ikke det har så mye å si, for et yrke som krever en såpass lang utdanning. Får man bra nok karakterer, tror jeg man vil få jobb uansett om man har vært med på en realityserie eller ikke, sier hun til Seher.no.

Flere PR-eksperter har advart unge mennesker mot å delta i realityserier som «Paradise Hotel», fordi det kan ødelegge deres fremtidige jobbutsiker.

-Det er som å fjerne alt det positive fra CV-en og plusse på all dritten. Å være med på reality-tv kan svekke troverdigheten din. Det man har gjort på tv vil alltid være en del av et helhetsinntrykk og et beslutningsgrunnlag når man skal søke på jobb, sa rådgiver i Geelmuyden Kiese, Svein Tore Bergestuen, til Dagbladet i mars.

Deltaker i fjorårets «Paradise Hotel», Nanna Dahlen (23), avslørte til Seher.no at hun fikk beskjed om at hun var uaktuell for en jobb som reiseleder, fordi hun hadde vært med i realityserien.

- Ville hatt en advokat som meg
Jeanette Alexandra sier hun ikke ville nølt med å engasjere seg selv som advokat, og tror livet foran TV-kameraene til og med kan gi henne en fordel i en senere advokatstilling.

- Jeg ville mye heller hatt en livlig advokat som meg, som har vist at hun tør å snakke offentlig, enn en taus type som ser i bakken.

Den frittalende blondinen - som tidligere har sagt at hun vil bruke «Paradise Hotel» som en kontaktannonse - avslører imidlertid at hun vurderer å legge advokatplanene på hylla, før hun er kommet i gang.

- Jeg vurderer å heller satse på en karriere innen radio/fjernsyn. Det er utrolig gøy å lage liv på lufta, sier hun til Seher.no.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Jeg vil ha en søkkrik type