KLAR FOR PARADISE: Stine Marie Lothe Svendsen er klar for å kjempe om seieren i årets norske versjon av "Paradise Hotel". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
KLAR FOR PARADISE: Stine Marie Lothe Svendsen er klar for å kjempe om seieren i årets norske versjon av "Paradise Hotel". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Tror ikke de valgte meg fordi jeg er bifil

Igjen får guttene i norske "Paradise Hotel" uventet konkurranse.

Publisert
SEHER.NO: Den norske versjonen av realityserien "Paradise Hotel" skapte i fjor overskrifter da de kvinnelige deltagerne Therese Adsen Aanonli og Noor Kamil endte opp med å ha sex foran TV-kameraene.

Blant årets deltakere er det kun Trondheims-jenta Stine Marie Lothe Svendsen som er åpent bifil, men 20-åringen sier til Seher.no at hun ikke har følt seg presset til å spille på dette, da vi møtte henne under innspillingen i Mexico.

- Jeg tror ikke de valgte meg fordi jeg er bifil. Jeg har perioder hvor jeg kun ser på gutter og perioder hvor jeg kun ser på jenter. Akkurat nå er det gutter som gjelder, sier hun til Seher.no.

Stine Marie var sammen med en jente i over ett år før hun sa ja til å bli med i "Paradise Hotel", og hevder det er stor forskjell fra å være sammen med en av det motsatte kjønn.

- Jenter blir både bestevenninner og kjærester, mens gutter er mer direkte og jeg vet hele tiden hvor de står.

Stine Marie tror imidlertid det skal mye til før hun gjentar forrige sesongs Paradise-jentener senge-stunt.

- Man skal aldri si aldri, men siden jeg er inne i en "guttefase" regner jeg det som uaktuelt. Det er imidlertid ikke noe å si på guttene her, sier hun med et smil til Seher.no.

Informasjonskonsulent Øyvind Skovli sier til Seher.no at seksuell legning ikke er noe som blir vurdert når "Paradise Hotel"-deltakerne plukkes ut.

- Vi diskriminerer ingen på grunn av seksuell legning. For oss er det viktig å finne personer med en sterk personlighet, sier han til Seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: - Jeg var ekstremt skeptisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer