Solveig Kloppen og Gullruten 2019:

- Tror ikke åpenheten har kostet familien noe

Solveig Kloppen er nominert til pris for den sterke tv-serien.

OVERVELDENDE: Solveig Kloppen har fått to Gullruten-nominasjoner for tv-serien «Det jeg ikke fikk sagt». Under fredagens nominasjonslansering forteller 47-åringen til Se og Hør at serien har fått en fantastisk mottakelse. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
OVERVELDENDE: Solveig Kloppen har fått to Gullruten-nominasjoner for tv-serien «Det jeg ikke fikk sagt». Under fredagens nominasjonslansering forteller 47-åringen til Se og Hør at serien har fått en fantastisk mottakelse. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 opplevde programleder Solveig Kloppen (47) at livet ble snudd på hodet, da hennes mor og søster begge døde i løpet av seks uker. På den tiden var hun i gang med innspillingen av en ny tv-serie om døden, men fokuset ble raskt skiftet mot henne selv etter de vonde opplevelsene.

I «Det jeg ikke fikk sagt» fikk Norge et nært møte med Kloppen og hennes familie i sorgen, noe som utløste et skred av sympati og hjerter i sosiale medier.

Fredag ble hun anerkjent med hele to Gullruten-nominasjoner for åpenheten, og kan i mai bli kåret til beste programleder og få publikumsprisen.

Fantastisk mottakelse

På nominasjonslanseringen, som fant sted på Edderkoppen i Oslo, kunne Kloppen fortelle til Se og Hør at det er veldig stas å være nominert, og at tv-serien har fått en fantastisk mottakelse.

– Det er jo veldig godt når man lager noe så personlig. En ting er at det har vært en fin mottakelse, men så har det jo vært mange seere i tillegg, og man vil jo gjerne at det skal bli sett og snakket om. Det er jo det som er målet, at man åpner litt opp, og det at jeg er åpen kan gjøre at det blir lettere for andre å snakke om de vanskelige tingene, forteller Kloppen til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer