- Tror hun virkelig vi vil ta henne seriøst?

- Lindsay Lohan er blond igjen...

- BLONDINER HAR MER MORO?: Det er et gammelt ordtak som sier at blondiner har mest moro. Kanskje var det nettopp dette ordtaket som stod i hodet på Lindsay Lohan.  Foto: All Over Press
- BLONDINER HAR MER MORO?: Det er et gammelt ordtak som sier at blondiner har mest moro. Kanskje var det nettopp dette ordtaket som stod i hodet på Lindsay Lohan. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er et gammelt ordtak som sier at blondiner har mest moro. Kanskje var det nettopp dette ordtaket som stod i hodet på Lindsay Lohan (23) da hun valgte å farge håret sitt blondt - nok en gang.

Tidligere denne uken ble stjernen beordret til å gå med en fotlenke, som er en monitor for alkoholinntak, for å unngå å bli satt i fengsel. Og nå kan det virke som om Lohan trengte en oppmuntring, skriver Just Jared.  Ifølge nettstedet tok det frisørene ved den luksuriøse salongen Neil George, i La, hele seks timer å få Lohans hårfarge fra mørk til blond.

- Dette er en stor forandring fra det mørke håret hun hadde under rettsaken på mandag. Gjorde hun dette fordi det er ingenting som sier «Jeg er ikke så dum som du tror», som blondt hår? Tror hun virkelig dette kommer til å få oss til å ta henne seriøst? Hun hadde faktisk fått mer respekt om hun satte på seg en Hitler-bart og klovnesko, skriver nettstedet.

Lohan ble truet med fengselsstraff, fordi hun ikke dukket opp til en planlagt høring. Linsday hevdet passet hennes ble stjålet, og at hun derfor ikke hadde noen mulighet til å kunne reise fra filmfestivalen i Cannes tidligere.

Dommeren, som egentlig ville arrestere Lohan forrige torsdag etter at hun ikke dukket opp til en planlagt høring, forklarte for skuespilleren at hun kunne unngå fengsel og kausjon, om hun gikk med på bruke en elektronisk fotlenke og godta at tilfeldige dop-tester blir utført i fremtiden. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Blir fengslet om hun bryter restriksjonene