- Tror hun er bedre enn alle andre

«Glee»-stjernen opptrer som en diva på settet.

OPPFØRER SEG SOM EN DIVA: Lea Michele, som spiller Rachel Berry i «Glee», skal ha begynt å oppføre seg som en skikkelig diva på settet. Her er hun med skuespillerkollegaen Matthew Morrison, som spiller Will Schuester i serien. Foto: All Over Press
OPPFØRER SEG SOM EN DIVA: Lea Michele, som spiller Rachel Berry i «Glee», skal ha begynt å oppføre seg som en skikkelig diva på settet. Her er hun med skuespillerkollegaen Matthew Morrison, som spiller Will Schuester i serien. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Lea Michele (23) har blitt superstjerne takket være rollen som den konservative sangfuglen Rachel Berry i hit-serien «Glee», som vises på TV 2.

Men ifølge kilder på settet er 23-åringen langt fra like søt og tekkelig som hun virker på skjermen. 

Michele, som begynte å opptre allerede som ni-åring, skal nemlig ha utviklet skikkelige diva-nykker, og irriterte kolleger kan avsløre at hun ikke er blant de mest populære under innspillingene.

- Hun tror hun er bedre enn resten av skuespillerne, sier en kilde.

- Hun er søt, men hun har helt klart siden øyeblikk, forteller en annen.

Ifølge makeup-artister, crew-medlemmer og andre på settet, er Lea også svært bestemt på hvordan hun skal se ut og fremstå på skjermen.
 
- Hun har en veldig klar ide om hva hun vil og hvordan hun skal se ut. Jeg tror bare hun er en A-person, akkurat som rollefiguren, sier en kilde.

23-åringen har også lagt om kostholdet totalt, for å opprettholde stjernestatusen og sitt perfekte ytre.

- Hun har alltid hatt lyst til å bli stjerne. Hun har blitt ekstrem med dietten sin. Lea er vegeterianer nå og har ikke spist ost på ett år, sier en venn.

Dette er imidlertid ikke første gang skuespillerinnen mottar kritikk for diva-nykkene.

24. mai skapte hun også stor oppstandelse,  da hun, som den eneste av «Glee»-stjernene, nektet å signere autografer for fansen etter en middag med crewet på Sunda i Chicago.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hadde lesbisk affære med lærer