- JEG HATER HENNE: BB-stjernen Jade Goody raser etter at Katie Price (t.h.) hevder hun utnytter kreftsykdommen sin for å tjene penger. Foto: Stella
- JEG HATER HENNE: BB-stjernen Jade Goody raser etter at Katie Price (t.h.) hevder hun utnytter kreftsykdommen sin for å tjene penger. Foto: StellaVis mer

- Tror hun at jeg ba om kreft?

De britiske realitystjernene Jade Goody og Jordan krangler så busta fyker.

SEHER.NO: Det er fra sine egne man skal ha det...

Den tidligere glamourmodellen Katie Price (30) - også kjent som Jordan - er kjent for å gjøre det meste for å havne i medias søkelys.

Men til tross for at hun har skrevet bøker, forsøkt seg som popartist i Melodi Grand Prix og laget TV-program om seg selv og ektemannen Peter André, har hun ikke mye til overs for andre kjendiser som stiller opp i britiske ukeblad.

Sist gikk det utover den tidligere Big Brother-deltakeren Jade Goody (28), som i nyeste nummer av bladet OK! forteller om hvordan hun i august opplevde å få beskjed om at hun hadde fått kreft i livmoren.

Dette og flere andre intervjuer har fått Katie Price til å beskylde Goody offentlig for å tjene penger på sin alvorlige sykdom - noe som igjen har fått BB-stjernen til å rase.

- Jeg liker henne ikke, jeg hater henne faktisk, jeg tåler henne f**n meg ikke.

- Tror hun jeg ba om kreft? Jeg har ikke sagt "gi meg kreft og dere skal få en story", sier hun til OK! Magazine ifølge The Sun.

Goody hevder Price selv er den første til å løpe til avisene for å tjene penger - blant annet ved å vise fram sin blinde sønn Harvey (6).

- Hun selger saker om sitt handikappete barn. Og la oss ikke glemme at hun var på alle bladenes forsider da hun hadde kreft i fingeren, legger hun til.

Price har foreløpig ikke svart på det siste angrepet, men britiske tabloidlesere spør seg allerede hva som blir det nye utspillet i krigen mellom det to reality-divaene...

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Nye pupper er som å kjøpe en håndveske