Emma Watson og Tom Felton:

Tror «Harry Potter»-stjernene dater

Det spekuleres på om det har oppstått en romantisk gnist mellom Harry Potter-kollegaene.

KOLLEGAER: Daniel Radcliffe (30), Emma Watson (29), Rupert Grint (30) og Tom Felton (31) har spilt sammen i Harry Potter-filmene. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: Daniel Radcliffe (30), Emma Watson (29), Rupert Grint (30) og Tom Felton (31) har spilt sammen i Harry Potter-filmene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått åtte år siden den siste filmen om «Harry Potter» inntok kinolerretene verden over.

Selv om nesten et tiår har gått siden fansen tok farvel med filmene, har ikke Potter-feberen dødd ut riktig ennå.

J.K. Rowling fortsetter å skrive bøker, og filmer som omhandler dette magiske universet blir fortsatt produsert, til tross av at selve Harry Potter-stjernen (Daniel Radcliffe) og vennene ikke er å se i filmene lenger.

Det er ikke ukjent at fans liker å se for seg favorittkarakterene sine forenes i kjærlighet. Nå ser det ut til at dette ikke bare trenger å være fantasi, men at noen fans faktisk kan ha fått drømmen sin oppfylt.

Vis mer

Flørter med «fienden»?

Er du godt kjent med filmenes karakterer vet du at rollefigurene «Draco Malfang», som spilles av Tom Felton (31), og «Hermine Grang», som spilles av Emma Watson (29), ikke er et forenelig par. «Harry Potter», som er en av «Hermine» sine beste venner, kan nemlig betegnes som fienden til «Draco Malfang».

I virkeligheten er Felton og Watson derimot gode venner - og kanskje også mer enn det. Deriblant Paper Magazine og Cosmopolitan melder nå at romanseryktene svirrer rundt de to.

Ryktene om at skuespillerne har innledet et mer romantisk forhold satte fyr på nettet etter at Felton publiserte et Instagram-bilde av ham og Watson i pysjamas, hvor han ser ut til å lære henne å spille gitar. Standard flørting, mener fans i kommentarfeltet.

View this post on Instagram

Quick learner x

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Felton delte også et bilde hvor han sitter på stranden iført en singlet som det står «Kvinner gjør det bedre» på. Under bildet krediterer han Watson for å ha tatt bildet.

Dette kan jo være et helt uskyldig bilde på en strand, men Emma Watson er en profilert og aktiv feminist som lenge har kjempet for like rettigheter mellom menn og kvinner. Folk mener derfor at han publiserte dette for å støtte sin kjære.

View this post on Instagram

Women do it better 📷EW

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Første forelskelse

I et intervju med Seventeen Magazine helt tilbake i 2011 kunne for øvrig Emma Watson avsløre at hun hadde et godt øye for Tom Felton i de to første filmene.

- I de to første filmene hadde jeg et stort «crush» på Tom Felton. Han var min første forelskelse, fortalte hun magasinet.

I følge henne skal Felton ha visst om dette.

- Han vet om det, helt klart. Vi snakket om det, og ler av det ennå. Vi er skikkelig gode venner nå, og det er jo kult, sa hun den gang.

Hvorvidt Watson og Felton faktisk dater er det foreløpig ingen som har bekreftet, men at de to deler et spesielt vennskap er det ingen tvil om.

De har tilbragt tid sammen flere ganger det siste året, og har flittig delt bilder av hverandre eller kreditert hverandre under Instagram-innleggene sine.

- Venner fanger deg best, skrev Watson under et bilde av seg selv samtidig som at hun krediterte Felton som fotograf.

Utelukker ikke comeback

Mange fans har de siste årene spekulert på om Harry Potter-karakteren kommer til å dukke opp på filmlerretet igjen. Skuespiller Daniel Radcliffe (30), som spiller den berømte trollmannen, fortalte i 2016 at han ikke utelukker et comeback som nettopp «Harry Potter».

- Det spørs på manuset, og omstendighetene måtte ha vært ganske spesielle. Men jeg regner med at Harrison Ford sa det samme om sin rolle som Han Solo i «Star Wars», og se hvor bra det gikk, fortalte han den gang til ukebladet Radio Times, ifølge Contact Music.com.

- Så jeg sier nei for nå, men utelukker det ikke i fremtiden, konkluderte han.

LES OGSÅ: Varsler livsendring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer