- Tror han ville ha syntes det var fint å dø på julaften

Snart seks år siden Herborg Kråkeviks tidligere samboer og kollega Kenneth Sivertsen døde.

MINNES: Herborg Kråkevik forteller til VG at hun ofte tenker på sin tidligere samboer og kollega.  Foto: NTB scanpix
MINNES: Herborg Kråkevik forteller til VG at hun ofte tenker på sin tidligere samboer og kollega. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 24. desember i år er det seks år siden den folkekjære artisten Kenneth Sivertsen døde av hjerneslag - bare 45 år gammel.

I VG Helg forteller Sivertsens tidligere samboer og kollega Herborg Kråkevik (38) at hun tenker ekstra på ham i julehøytiden.

- Det er noe som er med meg hele tiden. Men julen har det jo med å forsterke følelser, både glede og sorg. Jeg tror han ville ha syntes at det var fint å dø på julaften.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I disse dager skriver forfatter Kathrine Sæle på en biografi om Sivertsen, og til tross for at Kråkevik har vært i samtaler med Sæle, ønsker hun ikke å bli sitert.
 
- Jeg synes det er vanskelig å forholde meg til den boken. For privat har jeg egentlig ikke lyst å fortelle noe som helst om oss. (...) Det er vanskelig å snakke om ham i offentligheten, det ble så ekstremt på mange måter. Men det er klart at han var en veldig del av mitt liv - og jobben min også. Jeg tenker ofte på ham, sier hun til avisen.

I kveld, og hver desemberdag fram mot julaften, er Kråkevik å se som Siri i julekalenderen «Julekongen» på NRK. Bruk Seoghør.nos store TV-guide for å finne oversikt over hva som går på favorittkanalene dine!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Herborg Kråkevik vil ikke forandre på utseende  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer