MINNES: Herborg Kråkevik forteller til VG at hun ofte tenker på sin tidligere samboer og kollega.  Foto: NTB scanpix
MINNES: Herborg Kråkevik forteller til VG at hun ofte tenker på sin tidligere samboer og kollega. Foto: NTB scanpixVis mer

- Tror han ville ha syntes det var fint å dø på julaften

Snart seks år siden Herborg Kråkeviks tidligere samboer og kollega Kenneth Sivertsen døde.

SEOGHØR.NO: 24. desember i år er det seks år siden den folkekjære artisten Kenneth Sivertsen døde av hjerneslag - bare 45 år gammel.

I VG Helg forteller Sivertsens tidligere samboer og kollega Herborg Kråkevik (38) at hun tenker ekstra på ham i julehøytiden.

- Det er noe som er med meg hele tiden. Men julen har det jo med å forsterke følelser, både glede og sorg. Jeg tror han ville ha syntes at det var fint å dø på julaften.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I disse dager skriver forfatter Kathrine Sæle på en biografi om Sivertsen, og til tross for at Kråkevik har vært i samtaler med Sæle, ønsker hun ikke å bli sitert.
 
- Jeg synes det er vanskelig å forholde meg til den boken. For privat har jeg egentlig ikke lyst å fortelle noe som helst om oss. (...) Det er vanskelig å snakke om ham i offentligheten, det ble så ekstremt på mange måter. Men det er klart at han var en veldig del av mitt liv - og jobben min også. Jeg tenker ofte på ham, sier hun til avisen.

I kveld, og hver desemberdag fram mot julaften, er Kråkevik å se som Siri i julekalenderen «Julekongen» på NRK. Bruk Seoghør.nos store TV-guide for å finne oversikt over hva som går på favorittkanalene dine!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Herborg Kråkevik vil ikke forandre på utseende