Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

- Tror forlovelsesringen er et PR-stunt

Etter tre år som kjærester opplever Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard fortsatt at folk stiller spørsmål ved om forholdet er et PR-stunt.

LINDMO: Flere tror fremdeles at kjæresteparet Petter Pilgård og Vendela Kirsebom er et stunt. Nå svarer de på anklagene. Video: Lindmo / NRK Vis mer
Publisert

Petter Pilgaard (40) og Vendela Kirsebom (53) møtte hverandre under innspillingen av «Farmen Kjendis» for fire år siden. Året etter kunne duoen overfor Se og Hør avsløre at de hadde blitt kjærester.

Siden den gang har det skjedd mye i forholdet til det profilerte paret. De har blant annet vært å se i sin egen tv-serie «Vendela + Petter» på TV 2, de har forlovet seg og de har flyttet inn i drømmeboligen.

FORLOVET: I fjor kom nyheten om at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard hadde forlovet seg. Foto: Julia Naglestad/ NRK
FORLOVET: I fjor kom nyheten om at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard hadde forlovet seg. Foto: Julia Naglestad/ NRK Vis mer

Til tross for at paret virker å være svært forelsket, noe som gjenspeiler seg blant annet i ovennevnte serie og ikke minst i sosiale medier, har de titt og ofte fått spørsmål om forholdet er et PR-stunt. Dette har de selv avkreftet en rekke ganger.

Får fortsatt spørsmål

Dette blir også et tema når paret gjester kveldens «Lindmo». Der innrømmer Pilgaard at de fortsatt den dag i dag, etter å ha vært et par i fire år, opplever å få spørsmål om de to faktisk er kjærester.

- Folk tror jo at det er et stunt at hun har fått forlovelsesring. «Den har de sikkert kjøpt på standard (festmagasin i Oslo, journ.anm.) eller noe sånt». Det er ekstremt mange som har kommet bort. Vi skulle ta ferja til Nesodden her om dagen, og da kom det en dame bort og sa: «Åh, dere er sammen, ja. Men så hyggelig!, forklarer Pilgaard, og legger til:

- Også sa hun som en slengbemerkning før hun stakk: «Det skal jeg si til de på jobben. Det skal jeg si i lunsjen, vi snakket akkurat om det før jeg dro hit i dag, skjønner du: Er de egentlig sammen? Er det et PR-stunt?».

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Pilgaard innrømmer imidlertid at han selv må klype seg i armen noen ganger.

- Noen ganger ligger jeg i sengen og tenker: «Er det sant?» Så ser jeg bort på Vendela et par ganger, og tenker: «Det er faktisk sant». Så jeg skjønner jo at folk synes det er rart, ler han.

- Fascinerende

Overfor Se og Hør forklarer Kirsebom at hun og Pilgaard ikke bryr seg noe om at folk kommer bort og stiller spørsmål rundt forholdet deres.

- Men jeg synes at det er fascinerende at noen fremdeles tenker at det bare er et PR-stunt. Heldigvis er det mange som skjønner at vi elsker hverandre og at vi faktisk er kjærester. Men det er fortsatt morsomt at folk noen gang sier: «Hæ?! Er dere virkelig sammen?», forteller hun.

BRYR SEG IKKE: Vendela Kirsebom forklarer til Se og Hør at folk bare får mene det de vil om hun og Petter Pilgaards forhold. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BRYR SEG IKKE: Vendela Kirsebom forklarer til Se og Hør at folk bare får mene det de vil om hun og Petter Pilgaards forhold. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Hvordan reagerer dere når folk kommer bort?

- Vi vet jo hva slags følelser vi har for hverandre, og da kan de bare mene hva de vil, svarer 53-åringen.

Det er imidlertid ingen tvil om at kjærligheten blomstrer mellom dem. Det kommer også frem på «Lindmo» da de uttrykker at de savner hverandre, til tross for at de sitter én meter unna.

EKSTASE: Petter Pilgaard får en uventet vending på morgenen når kjæresten Vendela Kirsebom drar opp en overraskelse fra hatten. Vis mer

Var ikke interessert i å treffe noen

Når Se og Hør påpeker at Kirsebom og Pilgaard virker mer forelsket enn noen gang i kveldens program, svarer hun lattermildt:

- Vi har det bare veldig bra og trives sammen. Vi har det bedre og bedre. Man blir jo mer sikker på hverandre, og det kan jo hende det er det? Vi har det i alle fall veldig fint.

Under «Lindmo» uttrykker imidlertid Kirsebom at hun ikke turte å tenke tanken på at hun og Pilgaard kunne bli et par.

Overfor Se og Hør utdyper hun hvorfor.

- For det første tenkte jeg at jeg ikke var interessert i å treffe noen. Jeg var sikker på at jeg skulle være alene resten av livet, og var veldig lite opptatt av å møte noen. Men så begynte jeg å merke at jeg hadde møtt en person som jeg kunne tenkt meg å treffe mer, forklarer hun, og legger til:

- Jeg tenkte at det ikke var sikkert at han kom til å bli forelsket i meg. Vi tenkte vel egentlig det samme begge to - at dette skjer ikke. Men så skjedde det, og det er det beste som har hendt. Vi synes begge at det er helt fantastisk å ha møtt sjelemannen og sjelekvinnen.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

Mindre tid sammen

For tiden har de begge travle dager, spesielt etter at Pilgaard kapret seg fast jobb som anleggsarbeider hos Hadeland Maskindrift AS.

Nyheten delte han på Instagram i midten av august. Som følge av hans nye hverdag innrømmer Kirsebom at de ikke får sett hverandre like mye som tidligere.

- Det blir mange tekstmeldinger, og så pleier Petter å ringe meg. I dag ringte han da han satt i en traktor på vei til Alnabru. Ellers blir det jo til at vi er mindre sammen. Han er borte fra tidlig om morgenen, forklarer hun.

Kirsebom påpeker likevel at hun prøver å kjøre ham til jobb så ofte hun kan slik at de får tatt seg en kaffe sammen på veien og skravlet litt.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Før Pilgaards nye karrierevei fikk de imidlertid mye kvalitetstid sammen grunnet coronapandemien.

- Vi var veldig mye hjemme som alle andre. Det ble jo en bråstopp på alt vi drev med. Vi var masse sammen, men vi har egentlig hatt det helt fantastisk. Vi har vært ekstremt heldige ettersom veldig mange andre har vært alene og kanskje ikke hatt mulighet til å møte andre mennesker, deler hun.

Videre forklarer Kirsebom at hun og Pilgaard brukte tiden sammen til å se på serier, lage god mat og gå turer. I tillegg fikk de god tid til å få ordnet ting i det nye hjemmet sitt.

- Jeg føler vi har kommet oss veldig godt på plass, og vi har blant annet fått tid til å male og møblere, avslutter hun.

LES OGSÅ: - Vendela er min første ordentlige kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer