Tror forholdet snart er over

- Leonardo DiCaprio og Bar Refaeli har det vanskelig for tiden.

<strong>SPEKULASJONER:</strong> Hollywood-mediene tror at forholdet mellom Leonardo og Bar snart er slutt. Foto: Stella Pictures
SPEKULASJONER: Hollywood-mediene tror at forholdet mellom Leonardo og Bar snart er slutt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har tidligere vært kjent at Leonardo DiCaprio (36) ikke ønsket å gifte seg med sin vakre kjæreste, Bar Refaeli (25). Det fordi han ønsker å satse på sin egen skuespillerkarriere i noen år til.

Kjendismediene har det siste året skrevet at DiCaprios valg har skuffet den israelske supermodellen. Likevel har paret flere ganger blitt observert i hete omfavnelser.

Nå kan det derimot virke som om det går mot slutten for superparet.

Nettstedene New York Post og Radar Online spekulerer nå i om forholdet er i ferd med å ta slutt, etter at Refaeli ankom den stjernespekkede gallamiddagen på Metropolitan Museum of Art mandag.

«De har det vanskelig for tiden.», skriver RadarOnline.com.


Mens Refaeli deltok på gallamiddagen alene, skal DiCaprio ha tilbragt kvelden på New York-klubben «Top of the Standard».

Forholdet mellom Leonardo og Bar har vært av og på i flere år.

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Viste frem sin flotte kropp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer