- Tror folk kommer til å hate meg

Aylar Lie sjekker inn på «Hotel Cæsar».

<strong>SPILLER DIVA:</strong> Aylar Lie har fått rollen som den kravstore divaen Cassandra i «Hotel Cæsar».  Foto: FameFlynet
SPILLER DIVA: Aylar Lie har fått rollen som den kravstore divaen Cassandra i «Hotel Cæsar». Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere glamourmodell Aylar Lie (27) har det siste året vært student, men nå vender hun tilbake til rampelyset med en rolle i «Hotel Cæsar». 27-åringen skal spille artisten Cassandra som både bor og underholder på hotellet og skaper drama med sine divanykker. Selv har ikke Lie mye sympati for sin rollefigur.

- Jeg blir pinlig berørt av karakteren. Hun er bare helt forferdelig å ha med å gjøre. Jeg tror folk kommer til å hate meg etter å ha sett meg i «Hotel Cæsar», sier Lie til VG.


Aylar understreker at det ikke er noen likheter mellom henne selv og den kravstore Cassandra, men at det er morsomt å kunne spille en som er så annerledes enn henne selv. Episodene sendes etter sommeren, og selv om hun koste seg under innspilling tror ikke Aylar hun vil satse på en skuespillerkarriere.

- Jeg har ingen stor drøm eller intensjon om å bli skuespiller. Det har jeg aldri hatt, sier hun til avisen.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen annen utvei enn abort  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer