Deborah James:

- Tror familien min er utslitt

Den kreftsyke podkast-profilen planlegger ikke å dø med det første.

KREFTSYK: Deborah James kjemper for tiden en tøff kamp mot kreften. Foto: Instagram
KREFTSYK: Deborah James kjemper for tiden en tøff kamp mot kreften. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder for BBC-podkasten «You, Me and the Big C» Deborah James (40) ble i 2016 diagnostisert med kreft, og har siden da holdt sine tusenvis av følgere oppdatert på sykdommen.

Tidligere denne måneden publiserte hun et innlegg hvor hun tok farvel med følgerne sine, og i samme innlegg oppfordret hun dem til å donere penger til organisasjoner som hjelper kreftpasienter.

Også de kongelige har bitt seg merke i James' historie, og nylig fikk hun besøk av ingen ringere enn prins William (39).

Nå deler hun imidlertid nok en oppdatering med følgerne sine.

Hun forteller at hun for tiden er veldig trøtt, og årsaken til det er ganske hjerteskjærende. James er nemlig redd for å sovne, og i et intervju til The Sun utdyper hun hvorfor, skriver Sky News:

- Jeg planlegger ikke å dø med det første, men det er bare så uforutsigbart. Jeg er redd for å sovne, og det er en av de største grunnene til at jeg er så trøtt. Jeg er redd for å sove.

De siste ukene har 40-åringen begynt å motta behandling fra hjemmet, og i intervjuet roset hun familien for omsorgen og kjærligheten de har vist. James har barna Hugo (14) og Eloise (12) med ektemannen Sebastian Bowen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer