- Tror du virkelig at vi hater deg?

Derfor klemte Trine Dehli Cleve Skal vi danse-Linnéa på direkten.

KLEMTE TIL: Dommer Trine Dehli Cleve reiste seg fra dommerstolen og ga Linnéa Myhre en god klem etter at hun hadde danset lørdag kveld. - Jeg fikk så vondt av henne, sier Trine. Foto: Tor Lindseth
KLEMTE TIL: Dommer Trine Dehli Cleve reiste seg fra dommerstolen og ga Linnéa Myhre en god klem etter at hun hadde danset lørdag kveld. - Jeg fikk så vondt av henne, sier Trine. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det duket for sesongens andre runde av Skal vi danse på TV 2. Forfatter Linnéa Myhre (24) leverte en vel gjennomført paso doble som høstet 21 poeng fra dommerne.

- Jeg er fornøyd. Vi fikk til det vi skulle levere. Jeg syns vi gjorde det ok, sier Linnéa til Seoghør.no.

Mistet motivasjonen

Sist helg var hun ikke like fornøyd. Hun innrømmer at hun ble lei seg etter de kritiske tilbakemeldingene fra dommerne, som blant annet sa at hun måtte by mer på seg selv. I et klipp som ble sendt før dansen hennes lørdag kveld, spurte hun dansepartneren Alexander Svenberg sin om dommerne hatet henne.

Da hun skulle få tilbakemeldinger fra dommerne etter sin paso doble lørdag kveld, reiste Trine Dehli Cleve seg fra stolen sin og gikk ned på gulvet til Linnéa.

- Tror du virkelig vi hater deg? Vi hater deg ikke, vi vil bare få frem det beste i deg, sa Trine og ga Linnéa en god klem.

Til Seoghør.no forklarer Trine hvorfor hun gjorde som hun gjorde.

- Jeg ble så lei meg da hun sa at hun trodde at vi hatet henne. Det gjør vi selvfølgelig ikke. Vi prøver bare å få det beste ut av alle. Som jeg sa forrige uke; dans handler jo om å by litt på seg selv også. Men med en sånn reaksjon som Linnéa fikk, blir jeg veldig lei meg. Jeg ville vise henne at vi ikke hater henne i det hele tatt, det var bare hyggelig ment.

Det er første gangen Trine velger å gi en Skal vi danse-deltager en klem under sending

- Det er faktisk første gang jeg har følt det sånn at jeg ville gi en deltager en klem. Jeg tror jeg ga Atle en klem en gang, men det var av glede. Men det at jeg får vondt av noe og vil gi dem en klem, det har ikke skjedd før, forklarer Trine.

- Det roet nervene mine

Linnéa selv syns det var hyggelig å få en klem av Trine.

- Jeg er egentlig ikke en klemmer, men det roet faktisk nervene mine siden jeg skalv så fælt. Og nå vet jeg at hun ikke hater meg. Jeg trodde egentlig ikke det heller, men dagen etter den første dansen var jeg litt skjør, sier Linnéa til Seoghør.no.

- Det går opp for en hva man har vært igjennom og så er man litt skuffet. Da blir det litt sånn at man tror at alle hater en. Den søndagen hadde jeg egentlig ikke lyst til å danse mer i det hele tatt. Heldigvis klarte dansepartneren min å muntre meg opp igjen, fortsetter hun.

LEVERTE: Linnéa og Alexander fikk skryt for sin paso doble lørdag kveld. Foto: Tor Lindseth
LEVERTE: Linnéa og Alexander fikk skryt for sin paso doble lørdag kveld. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Slik gikk det med resten av danseparene:

Line Verndal og Glenn Jørgen - Quikstep = 18 poeng

Per Heimly og Therese - Paso Doble = 19 poeng

Idar Vollvik og Anette - Quikstep = 13 poeng

Caroline Berg Eriksen og Kai - Paso Doble = 18 poeng

Fam Irvoll og Tom-Erik - Quikstep = 21 poeng

Zahid Ali og Alexandra - Paso Doble = 15 poeng

Kash King og Marianne - Quikstep = 17 poeng

Kine Hellebust og Geir - Paso Doble = 22 poeng

Roar Strand og Nadya - Paso Doble = 27 poeng

André Villa og Maria - Quikstep = 25 poeng

Linnéa Myhre og Alexander - Paso Doble = 21 poeng

Agnete Kristin Johnsen og Egor - Quikstep = 27 poeng

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer