- Tror du ikke han var den store kjærligheten

Seks år etter at hun «møtte en liten og skalla fyr på fest», gleder Jenny Skavlan seg over å ha feiret sin første bryllupsdag med Thomas «Finger'n» Gullestad.

LYKKE: Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad giftet seg 26. april 2014. Bruden hadde sydd kjolen selv.
 Foto: Henning Jensen
LYKKE: Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad giftet seg 26. april 2014. Bruden hadde sydd kjolen selv. Foto: Henning Jensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen kunne kjendisparet Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (34) feire ett år som mann og kone, og på bloggen sin skriver den populære TV-personligheten om sitt første møte med sin tilkommende ektemann:

«For seks år siden møtte jeg noe jeg synes var en liten og skalla fyr på fest. Og tror du ikke han var den store kjærligheten. For størst av alt, er faen meg kjærligheten. (og så har han grodd hår på de årene også, noe som ikke byr meg imot)», skriver hun.

Jenny og «Fingern» har de siste årene etablert seg til å bli et av Norges hotteste kjendispar, gjennom TV-programmer, rojal gjenbruksdesign og på musikkfronten.

DEN GANG DA: Jenny og «Fingern» kom sammen til premieren på «Fritt Vilt» i 2008. Det var en av de første gangene de viste seg sammen offentlig. Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: Jenny og «Fingern» kom sammen til premieren på «Fritt Vilt» i 2008. Det var en av de første gangene de viste seg sammen offentlig. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fikk skryt for egendesignet brudekjole

Da Thomas gikk ned på kne i 2012, med en diamantring fra Tiffany i hånden, ble Skavlan tatt på senga.

- Jeg hadde ikke tenkt tanken på at han skulle fri, har hun tidligere sagt til motemagasinet Costume.

Paret lovet hverandre evig troskap i en original og personlig vielse på Norsk Design- og Arkitektursenter, og på gjestelisten sto flere av Jenny og Thomas' kjendisvenner. Den vakre bruden fikk mye skryt for brudekjolen hun har sydd sammen med sin mor Jannicke Ebbing:

- Hun knuser alle. Hun så helt nydelig ut og man begynner å grine bare man ser på henne. Så fin er hun, sa programleder Live Nelvik til Seoghør.no etter vielsen.

Se video fra bryllupet:

Feiret bryllupsdagen med tegnesaker

På bloggen forteller 29-åringen videre at deres første bryllupsdag ble feiret med tegnesaker i hotellsenga:

«Vår første bryllupsdag, papirbryllupsdagen, startet på Norefjell hvor vi hadde jobbet kvelden før. Papirrelevante gaver ble utvekslet og feiringen er i gang! Begge hadde kjøpt tegneblokk og tegnesaker til hverandre. Thomas må fargelegge hiphop-helter og jeg kan freestyle på megafin tegneblokk!».

Se bildeserie fra det stjernespekkede bryllupet:

LES OGSÅ: Slik øver Jenny seg på mammarollen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer