Tror du dette er Kim Kardashian, tar du feil

Selv TV-stjernen lar seg imponere av likheten til sin nye «tvilling».

PRIKKLIKE: Kim Kardashian i samme kjole som den splitter nye voksdukken av henne.  Foto: NTB scanpix
PRIKKLIKE: Kim Kardashian i samme kjole som den splitter nye voksdukken av henne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den populære «Keeping up with the Kardashians»-skjønnheten Kim Kardashian (34) har med årene blitt en av verdens mektigste kjendiser.

Stjernen har mer enn 40 millioner følgere på bildedelingstjenesten Instagram, noe som gjør henne til en av verdens mest fulgte.

Kim er kjent for sine mange «selfies», og har røpet at hun tar omkring 1200 bilder av seg selv daglig, og tidligere i år ga hun ut boken «Selfish» som inneholder kun bilder av den kommende tobarnsmoren.

Torsdag delte 34-åringen et bilde på Instagram av en voksfigur av seg selv, og er i ekstase over likheten - og ikke minst at voksfiguren poserer for en «selfie».

Voksfiguren står plassert på det kjente voks-museet Madame Tussauds i London, og figuren er ikledd en kjole fra det kjente merket Balmain, med designeren Olivier Rousteing (29) i spissen.

- Voksdukken er fantastisk! Tusen takk til Balmain og Olivier Rousteing for at dere laget favorittkjolen min. Jeg gleder meg til jeg passer inn i samme kjole og kan ta en selfie med dukken. Det er så kult at man kan ta en selfie med henne, skriver den sprudlende stjernen til bildet.

Endelig gravid

I starten av forrige måned kom den gledelige nyheten om at Kim venter sitt andre barn med ektemannen og rapperen Kanye West (38). Paret har datteren North (2) fra før.

Nyheten kom etterlengtet for stjerneparet, etter de i lengre tid har prøvd å bli gravide. I mars avslørte hun at ekteparet hadde fått streng beskjed fra legen om å ha mindre sex.

- Å si at de prøver å få barn vil være en underdrivelse. Kanye har bestemt seg for å gjøre Kim gravid, umiddelbart. Kanye har en stor drøm: Han vil gi Kim en baby på hennes 35 års dag. Dermed vil han gjøre henne gravid før januar, slik at hun føder rundt bursdagen sin, fortalte en kilde til HollywoodLife.com ved juletider.

Allerede i midten av mai begynte graviditetsryktene å svirre, og i forrige måned bekreftet hun graviditeten, og like etter avslørte hun at hun venter en sønn.

STJERNEPAR: Kim Kardashian og Kanye West venter sitt andre barn sammen. Her sammen med datteren North.  Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Kim Kardashian og Kanye West venter sitt andre barn sammen. Her sammen med datteren North. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kanye West raser mot Scott Disick

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer