POPULÆRE GJENG: Artistene i «Hver gang vi møtes» har opplevd økt popularitet som følge av programmet. Fra venstre Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Sigvart Dagsland, Alexander Rybak, Øivind Elg Elgenes, Anneli Drecker, Simone Larsen Eriksrud og Samsaya.  Foto: FameFlynet Norway
POPULÆRE GJENG: Artistene i «Hver gang vi møtes» har opplevd økt popularitet som følge av programmet. Fra venstre Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Sigvart Dagsland, Alexander Rybak, Øivind Elg Elgenes, Anneli Drecker, Simone Larsen Eriksrud og Samsaya. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Tror døden er et kick

«Hver gang vi møtes»-aktuelle Sigvart Dagsland frykter ikke døden.

SEOGHØR.NO: Som mange av artistene i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» har Sigvart Dagslands (50) karriere fått en oppsving. 50-åringen har bestandig vært en av Norges mest folkekjære sangere og nå har låtene fått et større publikum.

Flere av Dagslands sanger blir ofte brukt i begravelser, noe han tar som en stor kompliment. Til VG forteller han at han ikke frykter døden.

- Det er jo en kinkig overgang der fra liv til død, som alle vel gruer seg til, men å dø tror jeg er et kick. Det er jeg helt sikker på. En venn av meg sa at han tror det er som å gå ut av et røykfullt rom og ut i frisk luft. Det klinger godt hos meg. Selvsagt savner vi folk som blir borte fra oss, men jeg er ikke usikker på om vi treffer de sjelene igjen, sier han til avisen.

Troen ble utfordret

Dagsland vokste opp i en religiøs familie i Stavanger og har alltid vært åpen om sin sterke tro.

- Jeg er kristen, men det er fordi jeg er født i dette landet, inn i akkurat min familie, har han tidligere uttalt til Dagbladet.

Artisten opplevde at troen ble utfordet gjennom årene. I 2010 ble kona Karoline kreftsyk, men etter et år med intens behandling ble hun erklært kreftfri.

- Hvis jeg ble født i dag, med den kunnskapen jeg har nå, er det ikke sikkert jeg ville valgt å være kristen, sa han til avisen.

LES OGSÅ: Ble arrestert som 16-åring