Andrea Eriksen:

- Tror det blir vondt

En ny sesong av realityserien «Alle elsker David» nærmer seg.

TV-FAMILIE: Snart vil seerne få nok en sesong med Andrea Eriksen, David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad i «Alle elsker David». Her er de under Vixen awards i 2021. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
TV-FAMILIE: Snart vil seerne få nok en sesong med Andrea Eriksen, David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad i «Alle elsker David». Her er de under Vixen awards i 2021. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Andrea Eriksen (25) er best kjent for det norske folk som datteren til kjendismanager David Eriksen (54). De siste årene har familien gitt seerne en innsikt i sin hverdag gjennom realityserien «Alle elsker David».

Nå er det straks duket for en tredje sesong av seersuksessen, og Andrea var derfor til stede under TV 2s høstlansering i Bergen tidligere i september.

Se og Hør var, som resten av kjendisnorge, naturligvis også der og benyttet derfor muligheten til å ta en prat med 25-åringen.

SATT UT: David Eriksen blir satt ut av datingspørsmål. Dette svarer han. Video: Rød Løper Vis mer

- Vondt

Tidligere i år ble det kjent at David og samboeren Hedvig Glestad hadde gått hver til sitt. Bruddet vil derfor være en stor del av den kommende sesongen av «Alle elsker David».

25-åringen innrømmer at hun har litt blandede følelser til akkurat det.

- Det er den såreste sesongen hittil, og alt var på en måte uforutsett egentlig. Det var rart å spille inn og filme, og vi har vært slitne. Det har vært en veldig rar sesong, forteller hun til Se og Hør.

Selv har hun tatt mindre del i årets sesong, kontra de to første, og vet derfor ikke helt hva hun skal forvente. Hun tror imidlertid det vil vises en del private øyeblikk mellom faren og Hedvig.

PIKANT: David Eriksen og kjæresten Hedvig poserte i en hotellseng i Ibiza. Det ble det kunst av - men ikke alle får se. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

- Jeg tror det kommer til å være vondt å se det. Det er bruddet mellom Hedvig og pappa, og det er jo utrolig kjipt for oss alle. Det blir nok litt spesielt å se ting som gjør vondt.

- Det er på en måte lenge siden, men så er det ikke lenge siden heller, legger hun til.

Både David Eriksen og Hedvig Glestad stakk denne helgen av med pris under Reality Awards.

- Er noe rart

Selv om David og Hedvig ikke lenger er et par, ser det ikke ut til å ha påvirket vennskapet dem imellom. Også tidligere stemor og stedatter har beholdt vennskapet.

- Vi ble enige om rett etter bruddet at vi fortsatt skulle være venninner, så nå har vi gått fra å være stemamma og stedatter til søstre, som hun så fint kaller seg. Så nå er vi der da.

- Det er noe rart i den relasjonen, men det eneste jeg har lært er at vi bare skal «go with it» og ikke ta alt så bokstavelig, ler kjendisdatteren.

For 25-åringen selv blomstrer kjærligheten etter hun i sommer kunne røpe ny kjæreste. Han vil imidlertid ikke dukke opp i familiens realityserie.

KUTT: David Eriksen var ikke forberedt på at Hedvig skulle begynne å gråte da han ringte hjem under en guttetur til Frankrike. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

- Jeg er veldig glad i privatlivet og det er han også, så det er veldig deilig.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Stjerneduo har funnet lykken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer