Andrea Eriksen:

- Tror det blir vondt

En ny sesong av realityserien «Alle elsker David» nærmer seg.

TV-FAMILIE: Snart vil seerne få nok en sesong med Andrea Eriksen, David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad i «Alle elsker David». Her er de under Vixen awards i 2021. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
TV-FAMILIE: Snart vil seerne få nok en sesong med Andrea Eriksen, David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad i «Alle elsker David». Her er de under Vixen awards i 2021. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Andrea Eriksen (25) er best kjent for det norske folk som datteren til kjendismanager David Eriksen (54). De siste årene har familien gitt seerne en innsikt i sin hverdag gjennom realityserien «Alle elsker David».

Nå er det straks duket for en tredje sesong av seersuksessen, og Andrea var derfor til stede under TV 2s høstlansering i Bergen tidligere i september.

Se og Hør var, som resten av kjendisnorge, naturligvis også der og benyttet derfor muligheten til å ta en prat med 25-åringen.

- Vondt

Tidligere i år ble det kjent at David og samboeren Hedvig Glestad hadde gått hver til sitt. Bruddet vil derfor være en stor del av den kommende sesongen av «Alle elsker David».

25-åringen innrømmer at hun har litt blandede følelser til akkurat det.

- Det er den såreste sesongen hittil, og alt var på en måte uforutsett egentlig. Det var rart å spille inn og filme, og vi har vært slitne. Det har vært en veldig rar sesong, forteller hun til Se og Hør.

Selv har hun tatt mindre del i årets sesong, kontra de to første, og vet derfor ikke helt hva hun skal forvente. Hun tror imidlertid det vil vises en del private øyeblikk mellom faren og Hedvig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer