TISSET IKKE: Ifølge Jamie Pressly har hun ikke urinert på et offentlig sted, slik flere medier nå hevder.  Foto: Stella Pictures
TISSET IKKE: Ifølge Jamie Pressly har hun ikke urinert på et offentlig sted, slik flere medier nå hevder. Foto: Stella PicturesVis mer

- Tror dere virkelig jeg ville gjort det?!

Jamie Pressly fortviler etter rykter om offentlig urinering....

SEHER.NO: For kort tid siden ble det kjent at "My Name Is Earl"-stjernen Jamie Pressly (32) har forlovet seg med advokatkjæresten Simran Singh.

Og mandag denne uken ble det holdt utdrikningslag og fest for tv-skjønnheten.

Det var i forbindelse med festen at noen uflatterende bilder av Pressly vekket enorm oppmerksomhet i amerikanske medier.

Ifølge Access Hollywood ble nemlig bilder der Jamie sitter på huk med rumpa bar og en stor vanndam under seg publisert på nettet.

Skuespillerinnen selv nekter imidlertid for å ha urinert på et offentlig sted, og hevder det hele var en spøk hun måtte gjennomføre i forbindelse med utdrikningslaget.

- Det der er bilder av meg da jeg gjennomførte den åttende utfordringen min under utdrikningslaget...Ting er ikke alltid som de ser ut. Ser dere hånden min på baksiden...den heller ut en flaske vann, skriver hun på sin Twitter-side.

Men skuespillerinnen innrømmer at hun synes det er ganske komisk at folk tror hun tisset foran en haug med folk.

- Kom igjen'a folkens! Tror dere virkelig jeg ville tisset ved inngangen til the Abbey i fullt DAGSLYS? skriver hun.

Det er foreløpig ikke kjent når "My Name Is Earl"-stjernen og Singh skal gifte seg.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå blir det bryllup