Jake Gyllenhaal:

«Tror dere han dusjet før han tok på seg dressen?»

Fansen ser ikke ut til å ha glemt Hollywood-stjernens dusj-utsagn.

PÅ RØD LØPER: I helgen dukket Jake Gyllenhaal opp under den internasjonale filmfestivalen i Venezia. Nå blir bildene av ham diskutert i sosiale medier. Foto: Pa Photos/Manuele Mangiarotti/NTB
PÅ RØD LØPER: I helgen dukket Jake Gyllenhaal opp under den internasjonale filmfestivalen i Venezia. Nå blir bildene av ham diskutert i sosiale medier. Foto: Pa Photos/Manuele Mangiarotti/NTB Vis mer
Publisert

Forrige måned kom Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal (40) med en oppsiktsvekkende avsløring om egen hygiene.

I et intervju med Vanity Fair avslørte nemlig skuespilleren at han verken er fan av å dusje etter trening eller vasking generelt.

Det var da 40-åringen fikk spørsmål om han har et spesielt ritual når det kommer til bading, at han svarte følgende:

- Jeg innser mer og mer at det er mindre viktig å dusje.

- Jeg tror derimot ikke at gode manerer og dårlig ånde fungerer. Men jeg mener at en hel verden som ikke bader er veldig bra for huden og at vi rengjør oss selv naturlig, fortsatte han.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

«Kan lukte ham herfra»

«Brokeback Mountain»-stjernens uttalelser har ikke gått ubemerket hen.

Det kom spesielt frem etter at E! News i helgen delte tre bilder av filmstjernen fra den røde løperen under den internasjonale filmfestivalen i Venezia på Instagram. 40-åringen stilte i hvit dress og hvit åpen skjorte, med tredagersskjegg.

«Unnskyld oss mens vi plukker opp underkjeven fra gulvet», lyder bildeteksten som gir tydelig uttrykk for at nettstedets redaksjon synes Gyllenhaal er heit.

Og det er ikke tvil om at flere av E! News sine nærmere 18 millioner følgere er enige med dem. Bildet har i skrivende stund fått over 244 000 likerklikk og rundt 2300 kommentarer.

Mens en fan mener at han ligner på en ekte Disney-prins, hevder en annen at gud må ha vært i ekstra godt humør da han skapte «dette mesterverket» av en mann.

Men til tross for mye komplimenter rundt skuespillerens utseende, er det også svært mange som ikke klarer å glemme hans overraskende uttalelse om hva han tenker rundt dusjing.

REAGERER: Ashton Kutcher og Mila Kunis reagerer på magasinforsiden som hevder at de har gått hver til sitt. Se hva de sier! Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

«Tror dere han dusjet før han tok på seg dressen?» spør en bruker.

«Jeg klarer ikke se på ham på samme måte lenger etter dusje-kommentaren», skriver en annen.

«Jeg kan lukte ham herfra», fleipes det.

«Han dusjer sjelden, så han står jeg over», følges det opp med.

«Han er bare enda en mann som ikke dusjer», skriver enda en.

- Ikke noe poeng

Det var stjerneparet Ashton Kutcher (43) og Mila Kunis (37) som først sjokkerte fansen med sine avslappende holdninger til dusjing og såpe.

Da de gjestet podkasten «Armchair Expert» i juli fortalte Kunis blant annet at hun ikke vasker hele kroppen med såpe hver dag, bare de viktigste partiene av kroppen. Videre kunne ekteparet avsløre at dette også påvirker barna deres Wyatt (6) og Dimitri (4).

OVERRASKET: Ashton Kutcher og Mila Kunis bryr seg ikke nevneverdig om barna ikke har dusjet på lenge. Med mindre de kan se det med det blotte øye. Foto: Alberto E. Rodriguez / AFP / NTB
OVERRASKET: Ashton Kutcher og Mila Kunis bryr seg ikke nevneverdig om barna ikke har dusjet på lenge. Med mindre de kan se det med det blotte øye. Foto: Alberto E. Rodriguez / AFP / NTB Vis mer

- Ser vi at barna er skitne, gjør vi dem rene. Hvis ikke, er det ikke noe poeng, sa Kutcher.

Utsagnene vakte stor oppsikt og ble heftig omtalt i amerikanske medier, deriblant Huffington Post.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

«Venter til det stinker»

Det er Hollywood-stjernen Dax Shepard (46) som står bak podkasten «Armchair Expert», hvor Kutcher og Kunis kom med sine oppsiktsvekkende uttalelser.

Sist måned gjestet Shepard og skuespillerkona Kristen Bell (41), kjent fra blant annet «Bad Moms», tv-programmet «The View», og da røpet de selv at de ofte glemmer å bade døtrene deres Lincoln (8) og Delta (6).

- Jeg er stor fan av å vente til det begynner å stinke. Når du kjenner en eim, er det naturens måte å fortelle deg at det er på tide å vaske seg. Det er et rødt flagg, startet Bell fleipende med å fortelle, ifølge Page Six.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

- Helt ærlig, så er det bare bakterier; Når man får bakterier, bør man tenke «Kom deg i dusjen eller badekaret», la hun til før hun rettet oppmerksomheten mot Kunis og Kutchers uttalelser.

- Så jeg hater ikke det de gjør. Jeg venter selv til jeg kjenner stanken.

Ektemannen Shepard utdypet videre:

- Tidligere badet vi barna våre hver kveld som en del av legge-rutinen, men så begynte de å legge seg selv og rutinen forsvant. Da ble det fort sånn at vi måtte spørre hverandre: «Når var sist gang du badet dem?».

- Jeg er det motsatte

Debattens motpol, skuespiller Dwayne «The Rock» Johnson (49), kan derimot fortelle at han dusjer opptil flere ganger om dagen.

I et innlegg der han svarer en fan om dusjrutiner, svarer nemlig «Baywatch»-stjernen:

«Nope, jeg er det motsatte av en kjendis som «ikke vasker seg selv». Jeg dusjer kaldt når jeg ruller ut av sengen for å få fart på dagen. Jeg dusjer varmt etter treningsøkten før jeg drar på jobb. Jeg dusjer ekstra varmt etter jeg kommer hjem fra jobb. Ansiktsvask, kroppssåpe, eksfoliering, og jeg synger falskt i dusjen.»

LES OGSÅ: - Dette er en frekk løgn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer