- Tror de har vært flaue når pappa var naken

Men nå har Sven Nordin fått godkjennelse av tvillingdøtrene. Se video!

KLAR SOM PAPPA: Neste uke har skuespillerstjernen Sven Nordin premiere på sin nye forestilling «Pappa!» på Lillestrøm kultursenter.  Foto: Per Ervland/Seher.no
KLAR SOM PAPPA: Neste uke har skuespillerstjernen Sven Nordin premiere på sin nye forestilling «Pappa!» på Lillestrøm kultursenter. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Se video med smakebiter fra hans nye forestilling nederst i saken!

SEHER.NO: Sven Nordin (53) har blitt en av landets mest etablerte skuespillere, og en folkekjær underholder, mye takket være roller som Nils i «Mot i Brøstet» og Kjell Bjarne i «Elling»-filmene.

Skuespillerstjernen har også hatt kjempesuksess på scenen, og one man-showet «Hulemannen» var en gedigen hit og har blitt sett av over 150.000 publikummere siden premieren i 2001.

53-åringen, som er kjent for å være ganske så utleverende på scenen, deler gledelig ting fra sitt eget privat- og familieliv med publikummerne. Og i den nye solo-forestillingen «Pappa!», som har premiere på Lillestrøm kultursenter neste uke, er det farsrollen som står i fokus.


Seher.no fikk anledning til å ta en sniktitt på forestillingen og en liten prat med Nordin under en av øvelsene tirsdag denne uken.

Og 53-åringen fortalte da at han tror det at han velger å dele privatlivet sitt, og da særlig papparollen, med publikum, er en av nøklene til suksessen på teaterscenen.

- Jeg tror det er noe av nøkkelen til suksessen både med «Hulemannen» og «Pappa!». At man tør å være litt personlig og si at de erfaringene jeg har gjort som pappa i mitt liv ligner ganske mye på de erfaringene publikummerne har. Dermed når man litt mer direkte frem til hjertene og latteren til folk, sier han til Seher.no, men innrømmer samtidig at det er visse ting han ikke deler på scenen: 

- Det gjelder å sette en grense også. Det er mye i stykket som er løgn og fanteri og som ikke handler om meg. Jeg tror imidlertid at den private sfæren er et bra utgangspunkt for å fortelle noe allment. Og så har jeg jo lagt inn noen historier i denne forestillingen som er erfaringer fra mitt eget liv.

Nordin, som skal turnere land og strand rundt med «Pappa» de kommende ukene, er fortsatt lykkelig gift med sin kjære Torhild, og sammen har de tvillingdøtrene Liv og Mira (25).

Skuespillerstjernen har aldri lagt skjul på at det kom som en stor overraskelse, da han og Torhild fikk beskjed om at de ventet tvillinger, og mye av handlingen i «Pappa!» er lagt til nettopp det å være nybakte foreldre.


Og selv om Liv og Mira nå har blitt voksne kvinner, innrømmer Nordin at det hender de blir litt flaue over pappa og alt det han deler på scenen.

- Ja, det er klart. Det tror jeg alle barn som har skuespillerforeldre blir. For det å være skuespiller er jo et ganske utleverende yrke. Så hver gang pappa har vært naken i en eller annen sammenheng, i en film eller på scenen, så tror jeg nok at de av og til har vært ganske flaue, humrer han.


Denne gangen har imidlertid jentene fått lov til å lese gjennom manuset til den nye forestillingen, og en lattermild Nordin forteller at det var noen elementer han fikk streng instruks om å fjerne.

- Jeg har en liten film i begynnelsen, og der var det noen bilder som de ikke synes de så stilige nok ut på, som de sa «nei, det bildet får du ikke lov til å bruke». Men vi har funnet fram til veldig mange søte småbarnsbilder fra familiealbumet. Egentlig har det vært en ting familien har væt litt sammen om sånn, så det har vært veldig gøy, smiler han.

«Pappa!» har premiere på Lillestrøm kultursenter 9. september! Les mer om stykket her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Datteren min var døden nær

Se video med Sven Nordin og smakebiter fra hans nye forestilling nedenfor:[obj:media:8868]