Eric Saade:

- Tror de fleste kan regne ut det der selv

Slår tilbake etter eksens melding.

TOK SLUTT: Eric Saade skulle gifte seg med Nicole Falciani. Slik gikk det ikke. Foto: Karin Törnblom / IBL
TOK SLUTT: Eric Saade skulle gifte seg med Nicole Falciani. Slik gikk det ikke. Foto: Karin Törnblom / IBL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i et intervju med den profilerte programlederen Martin Björk tidligere i år at den svenske sangeren Eric Saades (30) eks-kjæreste, Nicole Falciani (24), langet ut mot ham.

Falciani gikk så langt som til å kalle ham for «et svin».

Det gjorde hun på grunnlag av at 30-åringen skal ha «dumpet henne ut av ingenting». I intervjuet uttalte hun at hun ikke ønsker sin eks-kjæreste lykke og velstand i fremtiden.

- Lett for folk å le

Nylig gjestet Saade podkasten «Framgångspodden». Ifølge Aftonbladet fikk han der et lytterspørsmål som handlet om nettopp ordene som falt fra Falcianis munn, og han innrømmer at han selv har sett intervjuet siden det var så mange rundt ham som kommenterte det.

- Om jeg som mann skulle sagt det samme som hun sa, om henne, i et sånt intervju - da ville det blitt et voldsomt rabalder. Det er lett for folk å le og synes at hun er søt som sier sånt, og akkurat det synes jeg at man skal tenke litt over, sier han i podkasten, ifølge den svenske avisen.

REPRESENTERTE SVERIGE: Eric Saade ble nummer tre i Eurovision i 2011 med sangen «Popular». Foto: Wolfgang Rattay / Reuters
REPRESENTERTE SVERIGE: Eric Saade ble nummer tre i Eurovision i 2011 med sangen «Popular». Foto: Wolfgang Rattay / Reuters Vis mer

Eks-paret hadde i utgangspunktet planlagt å gifte seg, men forholdet tok slutt bare uker før det planlagte bryllupet. I «Framgångspodden» bedyrer Saade at han ikke dumpet forloveden helt plutselig og uten forvarsel.

- Det var ikke sånn at alt plutselig ble «stengt», eller at jeg sa adjø fra én dag til en annen. Jeg tror de fleste kan regne ut det der selv.

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Ny kjæreste

Artisten vil imidlertid ikke gå i detalj på eksakt hvordan eller hvorfor han valgte å gjøre det slutt.

- Grunnen til at jeg ikke vil snakke om akkurat det er av respekt for den andre parten. Nå er det sånn at hun ikke viser meg den samme respekten tilbake, og det får være hennes valg. Jeg vil uansett aldri synke ned på det nivået, for dette er en privatsak, mener han.

I dag er Saade sammen med influenser Hanna Schönberg (22), og har det, ifølge sine egne ord, bedre enn på lenge.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- Jeg tror at når man treffer noen som man umiddlebart tenker «shit, dette kunne vært mora til mine barn», altså med hånda på hjertet - da har man det jævlig bra, sier han i podkasten.

Eric Saade respresenterte Sverige i Eurovision i 2011 med sangen «Popular». Han ble belønnet med 185 poeng og kom på tredjeplass i konkurransen.

LES OGSÅ: Brudd etter seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer