- Tror Bieber at han er Michael Jackson nå?

Her er popstjernens første Instagram-bilde etter arrestasjonen.

Foto: Instagram/Justin Bieber
Foto: Instagram/Justin Bieber Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kom nyheten om at Justin Bieber (19) og kompisen Khalil Amir Sharieff var arrestert for fyllekjøring i Florida.

Popstjernen er tiltalt for å ha kjørt under påvirket tilstand, for å motsette seg arrestasjon og å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

Biebers kausjon ble satt til 15.000 kroner, og noen timer etter at han hadde stilt i retten, betalte den styrtrike artisten seg ut av fengselet.

Et hav av fans ventet på Bieber utenfor stasjonen og bildet av sangeren som forlot fengselet på taket av en SUV mens han vinket til skuelystne har gått verden rundt.

Nå har Bieber selv tatt det i bruk på sin egen Instagram-profil, sammen med et foto av den avdøde popkongen Michael Jackson. Bildet ble først postet av nettstedet TMZ med tittelen «Shades of Michael Jackson».

Bildet av den avdøde popkongen som vinket til fansen på taket av sin SUV er tatt i 2004 etter at han ble anklaget for barnemisbruk.

Bieber har gjort bildene om til svart og hvitt og skriver følgende under:

- Hva mer kan de si.

PerezHilton.com er ikke imponert over 19-åringens Instagram-post etter arrestasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer