Foto: Instagram/Justin Bieber
Foto: Instagram/Justin BieberVis mer

- Tror Bieber at han er Michael Jackson nå?

Her er popstjernens første Instagram-bilde etter arrestasjonen.

SEOGHØR.NO: Torsdag kom nyheten om at Justin Bieber (19) og kompisen Khalil Amir Sharieff var arrestert for fyllekjøring i Florida.

Popstjernen er tiltalt for å ha kjørt under påvirket tilstand, for å motsette seg arrestasjon og å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

Biebers kausjon ble satt til 15.000 kroner, og noen timer etter at han hadde stilt i retten, betalte den styrtrike artisten seg ut av fengselet.

Et hav av fans ventet på Bieber utenfor stasjonen og bildet av sangeren som forlot fengselet på taket av en SUV mens han vinket til skuelystne har gått verden rundt.

Nå har Bieber selv tatt det i bruk på sin egen Instagram-profil, sammen med et foto av den avdøde popkongen Michael Jackson. Bildet ble først postet av nettstedet TMZ med tittelen «Shades of Michael Jackson».

Bildet av den avdøde popkongen som vinket til fansen på taket av sin SUV er tatt i 2004 etter at han ble anklaget for barnemisbruk.

Bieber har gjort bildene om til svart og hvitt og skriver følgende under:

- Hva mer kan de si.

PerezHilton.com er ikke imponert over 19-åringens Instagram-post etter arrestasjonen.

- Endelig har Bieber gitt sin første hilsen til fansen. Og dette er STORT. Og nei, det var ikke «Jeg beklager». WHOA! Tror Justin Bieber at han er Michael Jackson nå?? skriver nettstedet.

En rekke av de over 13 millioner Instagram-følgerene hans har kommentert bildet.

- Aldri sammenlign deg med Michael Jackson igjen. Han ble uskyldig dømt og satt fri. Du kjørte bil i fylla, skriver joeybenefit.

- Jeg elsker deg så høyt og du gjør meg så glad. Prøv å hold hodet hevet selv om jeg vet at det er vanskelig med så mye hat. Men aldri gi opp. For hvis du gir opp, så gir jeg også opp. Vi vil alltid være her for deg. Jeg elsker deg, skriver jacey_anna.

- Justin, du er grunnen til at jeg smiler. Vær sterk, ok?, skriver andreaafa_

LES OGSÅ: - Fikk hjelp av faren før arrestasjonen