Troner øverst på ønskelisten

Den britiske popkongen vil at boyband-stjernen spiller rollen som ham selv.

NÆRE VENNER: På tross av en aldersforskjell på 34 år, har Elton John og popstjernen Justin Timberlake blitt gode venner. Nå ønsker 64-åringen at kjekke Justin spiller rollen som han selv i filmen om hans liv. Foto: All Over Press
NÆRE VENNER: På tross av en aldersforskjell på 34 år, har Elton John og popstjernen Justin Timberlake blitt gode venner. Nå ønsker 64-åringen at kjekke Justin spiller rollen som han selv i filmen om hans liv. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popkongen Elton John (64) planlegger å lage en film basert på sitt eget liv - og han legger ikke skjul på hvem han ønsker å se i rollen som seg selv.

- Aller helst håper jeg på Justin Timberlake, fordi han har spilt meg før i David LaChapelle-videoen «Rocket Man», og han var super, sier Elton til Los Angeles Times.

Amerikanske Timberlake (30), som på 1990-tallet gjorde suksess med boybandet ’N Sync, har den siste tiden blitt en annerkjent skuespiller.


Etter større roller i kjente filmer som ”The Social Network”, ”Bad Teachers” og ”Friends With Benefits” hvor han spiller mot vakre Mila Kunis (28), har 30-åringen bevist at han har talent for mer en sine rene toner.
 
Han har foreløpig ikke kommentert om han ønsker å vurdere tilbudet

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Justin har fridd til Jessica

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer