Trond Giske: - Jeg skal ta en lang pappaperm

Ap-nestlederen gleder seg stort til å bli forelder sammen med kjæresten Haddy N'jie.

GLEDER SEG: Ap-politiker Trond Giske ser frem til å få barn med journalist, artist og programleder Haddy N´jie, og er ikke redd for å ta i et tak når den lille kommer til våren.  Foto: NTB Scanpix
GLEDER SEG: Ap-politiker Trond Giske ser frem til å få barn med journalist, artist og programleder Haddy N´jie, og er ikke redd for å ta i et tak når den lille kommer til våren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av september kom den gledelige nyheten om at politiker Trond Giske (49) og NRK-profil Haddy N'jie (36) venter barn sammen.

Etter at N'jie røpet babynyheten på Instagram, snakker Giske nå om den kommende tilværelsen som småbarnsfar i et intervju med VG:

- Terminen er i april. Det er veldig spennende. Jeg gleder meg veldig til å bli småbarnspappa igjen, sier Ap-nestlederen til avisen.

Trond Giske har nemlig en viss erfaring med livet som småbarnsforelder, ettersom han allerede har datteren Una (12) med sin tidligere samboer Anne Grethe Moe. Selv om det begynner å bli drøye ti år siden han sist skiftet bleier, er han klar til å brette opp ermene over stellebordet.

- Ja, å skifte bleier blir en del av hverdagen min de neste årene (...) Det er en selvfølge at vi pappaer tar vår del av småbarnsstellet, understreker politikeren overfor VG.

Saken fortsetter under bildet.

Tilhenger av lang pappaperm

Som Ap-nestleder åpner han for et samarbeid med KrF i en fremtidig regjering, ifølge avisen. Men Giske kan kanskje også sies å ta et blad fra KrF-leder Knut Arild Hareide (43) privat. Etter at Hareide og kona Lisa Maria ble foreldre, har den nåværende tobarnsfaren nemlig snakket varmt om både bleieskift og pappaperm.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd
år
799 kr/år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer