Trond Giske: - Haddy er en veldig god mor

AP-politikeren avslører hva han elsker mest ved samboeren.

BLE PAPPA IGJEN I MARS: Ap-politiker Trond Giske legger ikke skjul på at livet som småbarnsfar er tøft - men også helt fantastisk.  Foto: NTB scanpix
BLE PAPPA IGJEN I MARS: Ap-politiker Trond Giske legger ikke skjul på at livet som småbarnsfar er tøft - men også helt fantastisk. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Den siste dagen i mars kunne AP-politiker Trond Giske (49) og TV-profil Haddy N'jie (37) ønske datteren Maria velkommen til verden.

Giske har datteren Una (13) fra et tidligere forhold, og han har flere ganger åpnet seg om at livet som småbarnsfar nå er svært annerledes enn da han ble pappa første gang. 

Overfor Dagbladet forteller han imidlertid at han er svært fornøyd med den nye tilværelsen - til tross for mange våkenetter. 

- Jeg trives med å være småbarnspappa igjen, men jeg merker at det er mer slitsomt enn det var for 13 år siden, da Una kom. Før kunne jeg bare riste av meg søvnmangelen, nå koster det litt mer. Men det er like fantastisk å bli pappa igjen som første gang. Når Una er ferdig med videregående, begynner Maria i skolen, så jeg skal ha barn i skolen i 26 år, og får anledning til å følge skoleverket tett, sier han til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

STOLT FAR: Trond Giske er også pappa til datteren Una, som er 13 år gammel.  Foto: Tor Lindseth
STOLT FAR: Trond Giske er også pappa til datteren Una, som er 13 år gammel. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Et utrolig stort hjerte 

Det var i 2014 det oppsto varme følelser mellom Trond og Haddy, etter å ha vært gode venner i flere år.

Paret holdt i starten en relativt lav profil rundt forholdet, men i dag er verken Haddy eller Trond redde for å skryte hverandre opp i skyene.

- Hun er snill og klok. Hun er utrolig god til å være til stede, er veldig oppmerksom mot alle, har et utrolig stort hjerte for andre mennesker, og gjør ikke forskjell på folk. Og så er hun en veldig god mor, da. Klokheten og omsorgsevnen, det er egenskaper jeg setter høyt, skryter politikeren om samboeren overfor Dagbladet. 

For to år siden avslørte N'jie hvordan vennskapet utviklet seg til kjærlighet mellom dem to:

- Vi ble kjent gjennom felles venner. Det var ikke noe «første blikk»-greie. Det var vel sånn det vanligvis skjer: Man er litt i samme kretser, og på samme arrangementer. Og så blir man bedre venner, og så plutselig: «å, jøss», sa TV-profilen og sangeren til VG. 

NYBAKT MOR: Haddy N'jie ble mamma for første gang da datteren Maria kom til verden.  Foto: NTB scanpix
NYBAKT MOR: Haddy N'jie ble mamma for første gang da datteren Maria kom til verden. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Kjærligheten er et mysterium