Haddy N'jie:

- Trond er heldig som har meg

Haddy N'jie mener hun og Trond Giske er heldige som har hverandre i en hektisk hverdag.

PAR I HJERTER: Haddy og AP-nestleder og tidligere minister Trond Giske ble et par sommeren 2014, etter å ha blitt kjent gjennom felles venner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PAR I HJERTER: Haddy og AP-nestleder og tidligere minister Trond Giske ble et par sommeren 2014, etter å ha blitt kjent gjennom felles venner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I et større intervju med Se og Hør forteller en åpenhjertig Haddy N'jie (38) om mammalivet, karrieren og forholdet til AP-nestleder og tidligere minister Trond Giske (50).

Denne sommeren har Haddy blant annet har vært programleder for «Sommertoget» på NRK. De kveldene reiseruten tillot det, dro hun imidlertid hjem til Oslo for å tilbringe tid sammen med familien.

- Det ville blitt for tøft for meg å være borte fra dem så lenge. Og ja, jeg vet jeg er tussete som mamma, innrømmer Haddy med et smil.

Å forlate datteren - om så bare for en natt - smerter mammahjertet. I forkant av «Sommertoget»-oppdraget, gruet nemlig Haddy seg til å være borte fra lille Maria.

- Trond og jeg har laget oss gode rutiner sammen, og Maria er like trygg med oss begge. Likevel gruer jeg meg voldsomt til å reise bort fra henne. Jeg vet hvor viktig det er også for meg som mamma å gi slipp på denne angsten. Jeg har snakket med flere som har forsikret meg om at det ikke er skadelig for Maria - bare for meg, erkjenner hun.

Verdifull tid

Programlederen begynte å jobbe igjen i november i fjor. Siden den gang har Trond hatt pappapermisjon fra Stortinget. Hver eneste dag haster hun hjem fra jobb, for å få mest mulig tid med datteren.

- Jeg ønsker ikke å sove bort timene jeg kan tilbringe sammen med Maria. Derfor tar jeg morgenstellet og legger henne om kveldene. For denne verdifulle tiden vil jeg bare ikke gå glipp av!

- Hva betyr det for deg at Trond er hjemme og holder fortet?

- Det hadde ikke gått, rett og slett! Uten ham ville jeg ikke fått det til. Jeg har ikke en forutsigbar jobb, og må kunne jobbe noen kvelder. Jeg er heldig som har han, som er fleksibel - og han er heldig som har meg, som er fleksibel!

TILBAKE PÅ SCENEN: Til høsten spiller Haddy N'jie i Les Misérables på Folketeateret i Oslo. Hun deler rollen som Fantine med artist Karin Park. (t.h.). Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
TILBAKE PÅ SCENEN: Til høsten spiller Haddy N'jie i Les Misérables på Folketeateret i Oslo. Hun deler rollen som Fantine med artist Karin Park. (t.h.). Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Ingen bryllupsplaner

Det vakte stor oppmerksomhet da det sommeren 2014 ble kjent at Ap-politikeren Trond Giske og TV-profilen Haddy var blitt kjærester.

Samtidig med at de ble et par, ble Haddy stemor for Una (14), som Trond har fra sitt forhold med Anne Grethe Moe (46). Nylig kom familien på fire hjem fra to avslappende uker i Portugal, hvor de ferierer hver sommer.

- Når skal Maria få bli storesøster?

- Nei, det kan man aldri vite! Hun har en god søster i Una og det holder. Anne Grethe og jeg deler, og vi har gitt hverandres barn en søster. Det er fint. Una er en fantastisk storesøster for Maria. Jeg har selv en søster som er 14 år yngre enn meg, og vi er meget nær hverandre vi også, forteller Njie, som har vært gift en gang tidligere.

Hun har ikke noe hast med å stå brud igjen.

- Trond og jeg har et barn sammen, og da er vi i hverandres liv for alltid. Det er mye viktigere enn å gifte seg, fastslår hun.

LES OGSÅ: Måtte amme mellom TV-opptakene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer