Troll-bandt publikum!

Aldri har musikken hatt en dypere betydning!

FIKK HETTA: Katie Melua var gjennom et tøft treningsprogram, og var iført overlevningsdrakt da hun reiste ut i Nordsjøen.  Foto: AP
FIKK HETTA: Katie Melua var gjennom et tøft treningsprogram, og var iført overlevningsdrakt da hun reiste ut i Nordsjøen. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dype toner !

SEHER.NO: I bunnen av skaftet på Troll A-plattformen i Nordsjøen ble det i kveld satt en historisk rekord.
Den populære artisten Katie Melua sang sine slagere for et eksklusivt publikum  oljearbeidere 303 meter under havets overflate.

- Dette var definitivt den mest absurde konserten jeg har hatt! Det tok ni minutter å dra fra plattformen og ned til bunnen, forteller Melua entusiastisk.

- Å gi arbeiderne der en konsert var virkelig spesielt, og noe jeg vil huske resten av livet, sa Katie til NRK etter verdensrekorden.

Det hele ble nemlig nøye overvåket av sjefredaktør i Guiness World of Records, Craig Glenday. Og ja, han godkjente stuntet som nye verdensrekord for "dype" popkonserter.

Men veien ned i dypet har ikke vært enkel for Katie. Som alle andre som skal "jobbe" i Nordsjøen, så måtte hun gjennom diverse sikkerhetskurs.

I følge bt.no var Melua ved Falck Nutec i Bergen søndag. Der trente hun på helikoptervelt og 30 meters stup med livbåt før de reiste ut i Nordsjøen.

- Hun var en liten tøffing og klarte øvelsene forbausende bra, roser seksjonsleder Henning E. Heggem ved Falck Nutec Bergen AS.

Så får vi se om Meluas bunnstunt også fører henne til nye topplasseringer på hitlisten...

Hele begivenheten ble for øvrig filmet av produksjonsselskapet Dinamo Story og skal etter planen sendes på NRK1 i jula. Men allerede i LørDagsrevyen førstkommende helg får du en smakebit.

SEHER: Video-intervju med Katie

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer