David Schwimmer:

- Trodde virkelig det ville vare

«Friends»-stjernen åpner seg om skilsmissen.

BRUDD: Skuespiller David Schwimmer og ekskona Zoe Buckman endte ekteskapet sitt i 2017. Nå snakker han om skilsmissen. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Skuespiller David Schwimmer og ekskona Zoe Buckman endte ekteskapet sitt i 2017. Nå snakker han om skilsmissen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var sommeren 2010 at skuespiller David Schwimmer (53) giftet seg med Zoe Buckman (34) etter tre år som kjærester. Året etter fikk paret datteren Cleo (8).

Etter et syv års ekteskap meddelte paret derimot til Us Weekly at de hadde valgt å ta en pause.

- Det er med stor kjærlighet, respekt og vennskap at vi har besluttet å ta tid fra hverandre mens vi avgjør framtiden for vårt forhold. Vår prioritet er, selvsagt, vår datters glede og vellvære i løpet av denne vanskelige tiden, sa ekteparet i en felles uttalelse til magasinet.

Videre spurte de om støtte og respekt for privatlivet, da de sammen skulle fortsette å oppdra datteren og navigere familiens nye kapittel.

Nå snakker skuespilleren ut om den vanskelige tiden etter bruddet.

- Hjerteskjærende

Det er i et nylig intervju med den britiske avisen The Guardian at Schwimmer snakker om det som endte i en skilsmisse.

- Alle vil si det samme, men det er selvsagt hjerteskjærende. Du føler deg på en måte ansvarlig og sitter med en følelse av å mislykkes, og du sørger. Jeg giftet meg absolutt ikke med intensjonen om at det ikke kom til å vare. Jeg trodde virkelig det ville vare.

Til avisen forklarer Schwimmer at det første halvannet året etter bruddet gikk med til å fokusere på datterens tilvenning av familiens nye hverdag.

- Det var det jeg var mest bekymret over. Jeg visste jeg kom til å klare meg. Jeg kom til å bli ok, og jeg visste at hun kom til å klare det, altså moren, forklarer han.

Det tidligere ekteparet skal ha bevart et godt vennskap, og har klart å innarbeide gode, respektfulle rutiner og vilkår for måten de sammen oppdrar datteren utenfor et ekteskap, ifølge 53-åringen selv.

VENNER: Selv om David Schwimmer og Zoe Buckman er skilt, har de bevart et godt vennskap. Her er de sammen på en premiere i 2008. Foto: NTB scanpix
VENNER: Selv om David Schwimmer og Zoe Buckman er skilt, har de bevart et godt vennskap. Her er de sammen på en premiere i 2008. Foto: NTB scanpix Vis mer

Datteren skal også ha klart seg fint gjennom den vanskelige tiden.

- Bare det å sørge for at Cleo hadde det bra og følte seg støttet og elsket var ganske smertefullt for oss alle, selvsagt, men jeg kan si nå at hun føler seg trygg og glad.

Selv om Schwimmer og Buckman ikke lenger bor under samme tak, forklarer han at de fortsatt prioriterer å gjøre ting sammen, som en familie.

Frustrerende

Det er ingen tvil om at Schwimmer raskt fikk stjernestatus etter seriesuksessen «Friends» på 90-tallet. Selv om serien ble avsluttet i 2004, har rollen hans forfulgt han i årene etter.

Uavhengig av hvilke nye roller han får, blir han alltid husket som Ross Geller i «Friends».

- Jeg landet «Friends» da jeg var 27 år, men før det hadde jeg gjort en mengde arbeid på scenen. Men alt dette ble bare utryddet, forteller han til The Guardian, og fortsetter:

- Når det gjelder publikum, så tror de jeg kom ut av livmoren og gjorde situasjonskomedier. Så det var frustrerende, fordi det overskygget alle de andre rollene jeg hadde gjort.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

I høst inntok Jennifer Aniston (50) Instagram med et brak, da hun delte et bilde av seg sammen med «Friends»-kollegaene - inkludert Schwimmer, Courteney Cox (55), Lisa Kudrow (56), Matthew Perry (50) og Matt LeBlanc (52).

Det hele satte fyr på spekulasjoner om skuespillerne jobber på et seriecomeback. Aniston avkreftet imidlertid dette da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» kort tid etter, men la ikke skjul på at noe lå i planene.

View this post on Instagram

Hi from the girls across the hall 👋🏼

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

- Vi vil gjerne få til noe, men vi vet ikke hva dette «noe» er. Så vi bare prøver. Vi jobber med noe.

Schwimmer er selv negativ til et «Friends»-comeback i intervjuet med The Guardian, da han mener de avsluttet serien på en fin måte. Han er derimot ikke negativ til et samarbeid dersom det føles meningsfylt.

LES OGSÅ: - Raser over eksens tale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer