«Ex on the Beach»:

- Trodde vi skulle dø

«Ex on the Beach»-profilene lå livredde i teltet med politiet på linja da en person med kniv brått dukket opp utenfor.

DRAMATISK: TV-profilene Andreas Østerøy og Siv Meyer dro denne uken på telttur, i forbindelse med innspilling av et nytt program. Det endte med at de måtte hentes av politiet, fordi de fryktet for sine egne liv. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DRAMATISK: TV-profilene Andreas Østerøy og Siv Meyer dro denne uken på telttur, i forbindelse med innspilling av et nytt program. Det endte med at de måtte hentes av politiet, fordi de fryktet for sine egne liv. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Den tredje sesongen av «Ex on the Beach» går i disse dager på Dplay. Selv om mange av deltakerne er helt nye i rampelyset, dukker det opp en og annen kjenning i ny og ne. I denne sesongen kommer blant andre Siv Meyer (22) tilbake. Hun var med i fjor, og skapte den gang overskrifter angående blant annet sex, studier og kosmetiske inngrep.

I løpet av fjorårets sesong ble hun bestevenn med Andreas Østerøy (23), som heller ikke var fremmed med å skape overskrifter. Siden endt innspilling har de vært som erteris, og det er kanskje derfor heller ikke så rart at de kommer til å figurere mye i den kommende sesongen av spinoffen «Ex in the City».

Torsdag kveld ble det bestemt at de to skulle på telttur som en den av innspillingen. Duoen, som har mer erfaring med champagne enn med soveposer, forsto fort at dette kunne bli god TV. Alt gikk derimot ikke etter planen, og i løpet av natten så de seg nødt til å ringe politiet av frykt for egne liv.

- Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv. Jeg trodde vi skulle dø, sier Meyer til Se og Hør.

Person med kniv

Det har seg altså slik at realityprofilene dro til Båntjern i Nordmarka. Med på slep hadde de et kamerateam, som skulle fange det hyggelige og tidvis malplasserte turøyeblikket på film. Etter å ha klønet med å sette opp teltet, lagde de seg middag på den medbrakte primusen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer