Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

Trodde Vendela og Petter skulle spille inn pornofilm

Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37) ble stoppet i døra da de kom til sitt leide luksushus på Mallorca. 

PÅ FERIE: Se og Hør møtte «Farmen Kjendis»-duoen under oppholdet på den spanske øya. Video: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37) ble stoppet i døra da de kom til sitt leide luksushus på Mallorca. Huseieren trodde Farmen-stjernene skulle spille inn «voksenfilm» …

Er de virkelig kjærester - eller ikke ...? Det er spørsmålet hele Norge stiller seg. Og i dagens oppsiktsvekkende utgave av Se og hør bladet får du svaret.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Petter og Vendelas tur til Mallorca. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Petter og Vendelas tur til Mallorca. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Supermodellen Vendela Kirsebom og partyløven Petter Pilgaard ble svært gode venner under innspillingen av «Farmen Kjendis».

Flørtet hemningsløst

Og i februar kunne Se og Hør publisere avslørende bilder av paret som flørtet hemningsløst på en kaffebar i Oslo.

Etter dette har ryktene gått. «Er de virkelig blitt kjærester»? «Er ikke aldersforskjellen mellom dem litt vel stor?»

Spørsmålene fra Se og Hørs lesere er mange.

Avslører alt

I denne ukens «Påske-Ekstra» avslører paret alt - sammen med fantastiske bilder tatt fra deres hete badeferie på Mallorca rett før påske.

Bildene i Se og Hør ble tatt i en 50-millioners villa i Palma på Mallorca.

Men da den tyske eieren av huset tok imot kjendis-paret og Se og Hør, kom han med en advarsel som fikk Vendela og Petter til å måpe:

- Dere kan bruke bassenget og huset som dere vil. Men det er FORBUDT med nakenhet og noen form for innspilling av «voksenfilm» i mitt hus, sa han meget bestemt.

Les mer om «Farmen»-stjernene og se bilder fra turen til Mallorca i Se og Hørs Påske-Ekstra – i salg nå!

DUKKERT: Vendela Kirsebom tok seg gjerne en tur i bassenget under turen med Petter Pilgaard til Mallorca. Foto: Tor Kvello, Se og Hør.
DUKKERT: Vendela Kirsebom tok seg gjerne en tur i bassenget under turen med Petter Pilgaard til Mallorca. Foto: Tor Kvello, Se og Hør. Vis mer

Petter Pilgaard og Vendela har begge sjarmert norske TV-seere med sin positive væremåte i TV 2s realitykonkurranse «Farmen Kjendis».

Tok iskald utfordring

Petter, som først ble kjent da han vant TV3s realityserie «Paradise Hotel» i 2009 er heller ikke redd for å ta en utfordring.

Han nølte derfor heller ikke med å si ja, da Se og Hør tidligere i år utfordret ham til å debutere som isbader.

Isbadet skjedde utenfor Henie-Onstad kunstsenter i Bærum.

- Jeg har gjort mye rart, men dette var en skikkelig manndomsprøve. Det var så kaldt at alt i kroppen skrudde seg av, sa Petter med et smil til Seohør.no.

Realitydeltakeren avslører at de spesielle forholdene i vannet gjorde at det var minusgrader under vinterbadet.

MANNDOMSPRØVE: På oppfordring fra Se og Hør, gjorde «Farmen-kjendis»-deltaker Petter Pilgaard noe han aldri har gjort før. Etterpå kom han med en klar beskjed til kompis og meddeltaker «Lothepus». Video: Anders Ellingsen / Se og Hør Vis mer

Supermodell siden 1993

Vendela - som fortsatt jobber som modell - kunne i januar feire sin 50-års dag.

I 1993 var hun på forsiden av Sports Illustrated sin badedrakt-utgave, et nummer flere millioner amerikanere sikret seg.

SUPERMODELL: Vendela fikk sitt store gjennombrudd som modell i 1993, da hun havnet på forsiden til bladet Sports Illustrated. 
SUPERMODELL: Vendela fikk sitt store gjennombrudd som modell i 1993, da hun havnet på forsiden til bladet Sports Illustrated.  Vis mer

Kirsebom hadde også en stor millionkontrakt med skjønnhetsmerket Elizabeth Arden, som hun synes var utrolig gøy. Da fikk hun blant annet jobbe med fotografer som Patrick Demarchelier, og være i magasiner som Elle, Vogue og Harper's Bazaar.

Da Seoghør.no møtte henne i forbindelse med «Farmen Kjendis» la hun ikke skjul på at det var visse episoder som gikk inn på henne.

- Det blir jo intenst, spesielt når man bor så tett oppå hverandre og det er lite mat. Vi hadde våre krangler, og det var visse episoder som gikk inn på meg, sier hun og fortsetter:

- Men alt i alt var «Farmen» en fantastisk opplevelse, og jeg elsket det. Vi hadde det helt topp, liksom. Med meg som mamma i gjengen, som om de var en flokk med unger.

LES OGSÅ: - Dette hadde ikke Lothepus gjort

REALITYSUKSESS: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom på «Farmen Kjendis» sammen med realitykollega Lavrans Solli. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør.
REALITYSUKSESS: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom på «Farmen Kjendis» sammen med realitykollega Lavrans Solli. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer