Annette Haga om fødselen:

- Trodde på et tidspunkt at jeg skulle revne i to

Toppbloggeren snakker ut om fødselsdramaet.

NYBAKT MOR: I slutten av mai ble blogger Annette Haga mor for andre gang. Nå forteller hun om fødselen, som gikk svært raskt for seg. Foto: NTB Scanpix
NYBAKT MOR: I slutten av mai ble blogger Annette Haga mor for andre gang. Nå forteller hun om fødselen, som gikk svært raskt for seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et par uker siden kom den gledelige nyheten om at bloggeren Annette Haga (28), også kjent under bloggnavnet «Nettenestea», hadde fått sitt andre barn med ektemannen Emil Løvstad (30), kjent fra «Paradise Hotel».

Fra før er paret foreldre til lille Sander (1) som kom til verden i mars fjor. Løvstad har også sønnen Nemo (8) fra et tidligere forhold.

Annette hadde termin 18. mai, og natt til 23. mai ble parets andre sønn født. Det avslørte bloggeren selv på Instagram, der hun delte et bilde av seg selv og familiens nye tilskudd, den lille gutten Matheo.

I en ny podkast forteller 28-åringen nå om fødselen, som hun beskriver som svært smertefull.

- Jeg trodde ikke det skulle være så vondt å ligge i den fødesengen. Det var i magen, ryggen og rumpa, sier hun i podkasten «Annette og Emil», som hun har sammen med ektemannen.

- Trodde jeg skulle revne i to

Overfor Se og Hør omtaler kjendisbloggeren fødselen som en «styrtfødsel». Det hele var nemlig over på bare et par timer.

- Fødselen var veldig intens, og jeg trodde det skulle ta lang tid, så jeg fikk litt sjokk over at det gikk så fort. Jeg rakk ikke å bli svett engang, så det ble ikke helt som jeg hadde sett for meg, sier hun, og fortsetter:

- Jeg trodde på et tidspunkt at jeg skulle revne i to.

Selv om fødselen gikk svært fort, var den langt fra smertefri. I podkasten beskriver bloggeren fødselen som dramatisk, og hun sier at det føltes som at hun skulle eksplodere og bli knvistukket på en og samme gang, og at hun skrek mye.

På ett tidspunkt var det også problemer med fosterlyden på barnet, noe som gjorde Annette ekstra urolig.

- Jeg synes det var ekkelt på slutten, for babyen hadde det ikke bra og det hastet å få han ut. Da fikk jeg litt panikk innvending, men heldigvis gikk det jo bra, sier hun til Se og Hør.

MOR OG BARN: Matheo som kom til verden natt til 23. mai, er bloggerens andre barn. Storebror Sander ble født for et knapt år siden. Foto: Annette Haga / Instagram
MOR OG BARN: Matheo som kom til verden natt til 23. mai, er bloggerens andre barn. Storebror Sander ble født for et knapt år siden. Foto: Annette Haga / Instagram Vis mer

Lynrask fødsel

Selve forløsningen kom brått på for 28-åringen, blant annet fordi hun hadde fått lystgass og spinal, som er en type bedøvelse, for å lindre de ekstreme smertene.

Fødselen kom nemlig i gang før Annette og ektemannen selv hadde forstådd det. Da legene ba henne presse alt hun kunne, gikk det imidlertid opp for henne at barnet var på vei ut.

- Smertene var helt grusomme frem til jeg fikk bedøvelse, spesielt siden jeg ikke fikk noen pauser hvor jeg kunne hente meg inn, sier bloggeren til Se og Hør.

View this post on Instagram

1 week old ⭐️

A post shared by Annette Løvstad Haga (@nettenestea) on

Kort tid etter at bedøvelsessprøyten ble satt, kom barnet til verden. Til tross for dramatikken innrømmer bloggeren at det var en bedre opplevelse enn hun hadde sett for seg at det skulle være.

- Nå må jeg bare få overbevist Emil om å få en til, fleiper hun.

Forlovet seg på Island

Det er ingen tvil om at lykken smiler for Haga og Løvstad om dagen, og det har skjedd svært mye i livene deres de siste årene.

I fjor kom deres første barn Sander til verden, og det var i april 2017 at Se og Hør kunne avsløre at Emil hadde gått ned på kne og fridd til Annette.

Kjendisparet hadde den gang vært sammen i et års tid, og frieriet skjedde på Island. Paret befant seg på roadtrip, og det var under et impulsivt stopp på Brúarhlöð at Emil gikk ned på kne.

- Jeg hadde kjøpt ringen en stund før, men jeg ventet på den rette anledningen. Selve frieriet var litt på impuls, men det var en fantastisk atmosfære, sa Emil til Se og Hør den gang.

Noen få måneder senere, i midten av august, giftet paret seg på Losby gård. Og kun om lag én måned etter vielsen, røpet duoen at de skulle bli foreldre sammen for første gang.

View this post on Instagram

One year down 💍💕

A post shared by Annette Løvstad Haga (@nettenestea) on

LES OGSÅ: - Jeg er lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer