Desta Marie Beeder:

Trodde mannen var en maskin: - Kjempeteit

Programlederen røper detaljer om sitt første møte med ektemannen.

ÅPNER OPP: Desta Marie Beeder avslører hvordan hun møtte ektemannen. Foto: Morten Eik / Se og Hør
ÅPNER OPP: Desta Marie Beeder avslører hvordan hun møtte ektemannen. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2011 ble Desta Marie Beeder (34) kjent som værmelder i TV 2, og de seneste årene har hun vært å se som morgenfugl på «God morgen Norge».

Hun har jobbet i TV 2, som feiret 30 år i helgen, store deler av sitt voksne liv og det var også her hun møtte det som skulle bli hennes ektemann.

Beeder møtte mannen i sitt liv, Boris Klyve, på en jobbfest for ni år siden. Nå har de vært gift i seks år.

Trodde han var en maskin

Programlederens inntrykk av ektemannen før hun møtte han var imidlertid ikke av den vanlige sorten. Det røper hun til TV 2.

«SWIPE UP»: sang Martine Lunde på «God Morgen Norge». Eller, gjorde hun egentlig det? Video: TV 2 Vis mer

- Jeg trodde at han var en avviklingsmaskin på TV 2 Sporten! Jeg hadde aldri møtt han, og hadde bare hørt navnet hans. TV 2 har jo maskiner som heter ting, som «Astrid» for reklameregning – så jeg trodde Boris var en maskin som Sporten brukte, avslører hun til TV 2.

Hun trekker frem møtet med sin fremtidige ektemann som sitt aller beste TV 2-minne.

- Da jeg møtte han litt sent ut på kvelden, var jeg forvirret fordi han introduserte seg selv som Boris. Da svarte jeg: «Er ikke du en maskin?!», og skjønte ingenting. Men dét er han altså ikke ... han er høyst levende. Veldig mange synes den historien er gøy, mens han synes den bare er kjempeteit, legger hun til.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

Morgenfugl

Med en jobb i «God morgen Norge» skal man trives med å stå opp til en tid noen vil beregne som midt på natten.

Det går imidlertid fint for Beeder. Hun har tidligere vært åpen overfor Se og Hør om at selv om alarmen ringer ti over halv fire i ukedagene, går hun likevel ikke under kategorien «morgengretten».

- Vet du hva, jeg lever mitt beste liv på morgenen. Det jeg må passe meg for er jo at ikke alle jeg jobber med gjør det. For eksempel Espen (Fiveland journ.anm.), min kjære makker, kan jeg ikke tulle så mye med før halv seks, så da må jeg passe meg litt. Men etter det smeller det, men før synes han nok jeg kan være ganske irriterende, lo hun.

LES OGSÅ: Deler stor nyhet: - Helt sykt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer