- Trodde man holdt ut ekteskapet for barnas skyld

Men Salma Hayek fikk seg en overraskelse da hun selv ble gift...

STOLT MAMMA: Salma Hayek har vært gift med franske Francois-Henri Pinault i tre år, og sammen har de datteren Valentina (5). Foto: All Over Press
STOLT MAMMA: Salma Hayek har vært gift med franske Francois-Henri Pinault i tre år, og sammen har de datteren Valentina (5). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Once upon a time in Mexico»-stjernen Salma Hayek (46) er lykkelig gift med franske Francois-Henri Pinault, som hun gikk til alters med i 2009.

Men i et nytt intervju bladet MORE, avslører Hayek at hun ikke hadde høye tanker om ekteskap før hun selv ble fridd til.

- Jeg trodde alle som er gift, egentlig er deprimerte. At ekteskap er noe man holder ut for barnas skyld.

Etter at hun selv ble gift, og mamma til datteren Valentina (5) har imidlertid Salma skiftet mening.


SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

- Jeg elsker å ha noen jeg kan være svak sammen med. Det er ikke noe maktkamp. Han gjør så mye for meg, så det gjør meg ingenting å gjøre noe for ham, og slik er det for ham også.

Salma hinter også om at hun og ektemannen bruker tid på å holde kjærlighetslivet varmt.

- Jeg har tekstmeldinger som vil overraske deg. Jeg kan vise deg tusen ting, men kommer ikke til å gjøre det, sier hun i intervjuet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Lettere å vinne Oscar enn å finne en bra mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer