- Trodde Lady Gaga sa «mink», ikke «meat»

Pop-divaen skjønner seg ikke på dagens popstjerner...

MINK, SA DU?: 64 år gamle Cher har trøbbel med å forstå seg helt på dagens unge popstjerner...  Foto: Stella Pictures
MINK, SA DU?: 64 år gamle Cher har trøbbel med å forstå seg helt på dagens unge popstjerner... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske artisten Cher (64), som først ble kjent med Sonny & Cher-hiten «I Got You Babe» i 1965, er for tiden aktuell med spilelfilmen «Burlesque». Her spiller hun blant annet mot artisten Christina Aguliera (30).

Men den aldrende podronningen innrømmer at hun ikke helt skjønner seg på dagens unge artister. Under MTV Video Music Awards i fjor høst delte hun ut en pris til den nye popdivaen Lady Gaga (24), noe som viste seg å bli en litt forvirrende opplevelse.

Det var nemlig under denne prisutdelingen Lady Gaga var iført sin mye omdiskuterte kjøttkjole, med tilhørende sko og veske. Og selv om Cher er kjent for sine spesielle sceneantrekk, var dette et konsept hun hadde visse problemer med å forstå seg på.

- Da Lady Gaga ba meg holde kjøttveska si for å ta imot prisen, trodde jeg hun sa «mink», ikke «meat». Jeg er blitt for gammeldags, forteller hun til Dagbladet Magasinet.

Selv om hun sier at hun ikke kan konkurrere som artist lenger, mener Cher at dagens popartister har det relativt lett. Ifølge henne kreves det mindre hardt arbeid for å få oppmerksomhet i dag - kanskje et spark til kjøttkjole-stuntet?

- De får jo sin egen parfyme etter å ha sunget én sang... Nei, du trenger ikke å gjøre så mye i dag, fnyser hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Faren min drakk seg på mange måter i hjel