Lisa Kudrow:

- Trodde Jennifer var moren hans

«Friends»-stjernen Lisa Kudrow skal ha slitt med å få sønnen til å skjønne hvem hans egentlige mor var.

MISTORSTÅTT: Lisa Kudrow forteller om et hysterisk øyeblikk fra sønnens barndom, da han trodde Jennifer Aniston var moren hans. Foto: Brendan Beirne / REX / NTB
MISTORSTÅTT: Lisa Kudrow forteller om et hysterisk øyeblikk fra sønnens barndom, da han trodde Jennifer Aniston var moren hans. Foto: Brendan Beirne / REX / NTB Vis mer
Publisert

I en årrekke var Matthew Perry (51), Courteney Cox (56), Matt LeBlanc (53), David Schwimmer (54), Jennifer Aniston (52) og Lisa Kudrow (57) å se i den populære tv-serien «Friends».

På sett knyttet de naturligvis sterke bånd, og Aniston har tidligere fortalt hvordan de ble en liten familie opp gjennom årene, ifølge Metro.

Men, med én familie hjemme og én familie på jobb, kan det oppstå forvirring. Spesielt Lisa Kudrows sønn skal i en periode ha kjent ekstra på dette.

Feil mamma

Da Kudrow tidligere denne uken gjestet talkshowet «Conan», ledet av den amerikanske tv-verten Conan O'Brien, kunne hun røpe at sønnen fikk et nært forhold til spesielt én kollega, ifølge E! News.

Sønnen, som heter Julian Murray Stern og som i dag er blitt 23 år, skal nemlig ha trodd at Jennifer Aniston var moren hans.

TRILLINGER: Lisa Kudrow gikk i sesong fire av serien gravid med sønnen. Det resulterte i at også hennes tv-karakter ble gravid. Her har karakteren Phoebe født trillinger. Foto: Paul Drinkwater / NBC REUTERS NTB
TRILLINGER: Lisa Kudrow gikk i sesong fire av serien gravid med sønnen. Det resulterte i at også hennes tv-karakter ble gravid. Her har karakteren Phoebe født trillinger. Foto: Paul Drinkwater / NBC REUTERS NTB Vis mer

- Når vi var hjemme og hun (Jennifer Aniston, journ.anm.) dukket opp på tv, sa han «Mamma!», røper Kudrow.

Kudrow og Aniston skal begge ha ledd godt av situasjonen. Hun legger ikke skjul på at sønnens på tidspunktet unge alder, kombinert med lange innspillingsdager og mange forskjellige folk, kan ha bidratt til forvirringen.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

- Han fløy nærmest i fanget hennes. Altså, hun er en sukkerklump, så det ga jo mening. Og jeg var alltid glad for alle Julian fikk kjenne kjærlighet fra, sier hun.

Ingen fan

Selv om sønnen bortimot har vokst opp på settet til «Friends», er det ikke gitt at han har et nært forhold til serien. Kudrow har tidligere avslørt overfor OK! Magazine at han ikke er noen stor tilhenger av jobben hun gjorde i komiserien.

MOR OG SØNN: Lisa Kudrow og sønnen Julian. Foto: MediaPunch /REX / NTB
MOR OG SØNN: Lisa Kudrow og sønnen Julian. Foto: MediaPunch /REX / NTB Vis mer

- Vi snakker ikke så mye om det. Han har vært begeistret over noen ting jeg har gjort, men han er ingen fan og det ønsker jeg heller ikke at han skal være, sa Kudrow i intervjuet.

Også under det nevnte intervjuet med Conan kunne 56-åringen røpe at sønnen ikke har vist særlig stor interesse - med ett unntak.

- Jeg vet at han ikke har sett hver episode. Jeg vet at folk fra skolen så på det i en periode, og da følte han at han måtte for å kunne delta i det de andre gjorde og snakket om. Han synes faktisk at alle andre enn meg var morsomme i serien, sier hun, ifølge E! News.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Gjenforenes

Helt siden i fjor har det vært snakk om at skuespillerne bak «Friends» endelig skal gjenforenes - 17 år etter at den siste episoden ble sendt.

Det har lenge vært klart at en gjenforening vil skje gjennom strømmetjenesten HBO Max, men på grunn av pandemien ble den opprinnelige datoen for gjenforeningen flyttet til et ubestemt tidspunkt.

Nylig delte imidlertid flere av seriens store stjerner at premieren vil skje om kort tid - allerede 27. mai.

Warner Media har kalt det hele en spesialutgave man kan kalle «den der alle kom sammen igjen».

«Det er offisielt! (...) Kunne vi vært mer gira?!» skriver Jennifer Aniston, som spilte Rachel Green i serien, på Instagram.

Ifølge Hollywood Reporter er det også sluppet en lang liste over mennesker som vil gjøre gjesteopptredener - og listen er ikke beskjeden.

Der finner man blant andre navn som David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Lady Gaga, Kit Harington, Tom Selleck, Reese Witherspoon og Malala Yousafzai.

LES OGSÅ: Letter på sløret om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer